2777
2789
عنوان

بیایدبگین چکارکنم

99 بازدید | 14 پست

من باجاریم دویه ساختمونیم خیلی بیفرهنگن وشلوغ.من وبچه هام خیلی آرومیم بااین همه اون ازماناراضیه وبعضی وقتا میگه یاتیکه میندازه خلاصه رک حرفشوبهم میزنه ولی درعوض من خیلی تودارم اگه اذیتم کنن چیزی نمیگم ولی ازدرون میسوزم مثل اون نمیتونم رک حرفموبهش بزنم اینجوری بیشتراذیت میشم .اینام ازاین اخلاقم سواستفاده میکنن بنظرتون چکارکنم بتونم راحت حرفم وبهش بزنم

در مقابل تیکع هاش جوابشو بدع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل خودش باهاش تلافی کن..بعدم دهن به دهنش نزار اگه بی فرهنگه..فقط بی محلی..رفت و امدزیاد نکن باهاش ...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

منم با جاریم تو ی یه ساختمانم اذیت میشم الان با این کارا اروم میکنم خودم

۱ فهمیدم شوهرم نمیفهمه پس دیگه براش توضیح نمیدم که عصابم خوردشه از دفاع کردنش 

۲ نماز میخونم قران سعی میکنم همع چی به خدا بسپارم چدن من از پی همچین شیطانی بر نمیام وقتی فک میکنم خدا مراقبم اروم میشم

۳ سعی میکنم بهش فک نکنم و اگه بهش خوبی کنم همش میگم برا خداست وانتظاری ندارگ

دیگه از هیچکی توقع ندارم صبرم بردم بالا هرکی قضاوت میکنه مث مادرشولرم اینا خودشون بعد چند وقت حدا نشونش میدا

مثل خودش باهاش تلافی کن..بعدم دهن به دهنش نزار اگه بی فرهنگه..فقط بی محلی..رفت و امدزیاد نکن باهاش . ...

من اصلا خونش زیاد نمیرم وقتی میبینمش فقط یه سلام وتموم ولی این میاد میشینه خونمون بی محلی هم حالیش نیس

خب بگو چی گفت تا بقیه بگن چجوری جوابشو بدی

مثلا پیش همسایمون ضایعم کرد میگه تو راهرو جارو نمیزنی همش گردن منه .منم پیش همسایه سختم شد درصورتی که من طبقه سوم هستم کاری به راهرو ندارم رفت وآمدخودشون زیاده اونا کثیف میکنن باز با این حال منم گهگاهی تمیز میکنم

من اصلا خونش زیاد نمیرم وقتی میبینمش فقط یه سلام وتموم ولی این میاد میشینه خونمون بی محلی هم حالیش ن ...

درو باز نکن.هر چقدرم صدا زد یا در زد باز نکن..اگه بیخبر میاد..هر وقتوکه میاد میشینه روز بعدشم شما برو حتما...سختش میشه دیگه نمیاد...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.