2777
2789

کانادا بیشتر واسه مهاجرت هست، واسه سفر ندیدم کسی بره، 300 میلیون رو باید داشت، چون بلیط هواپیما خیلی گرونه، یه بار هم برای پاست باید بری آنکارا، قبلش هم باید تو پایت یه شینگن باشه، یه پولی هم میدی یه سری شرکت ها برات دعوتنامه میفرستن، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اما کلاس ثبت نام کردم اما بخاطر کرونا بسته شد 

عزیزم باید آیلز بگیری، رشته ات چیه، یه هنری یا کاری بلد باشی، مهاجرت غول چراغ جادو نیست، فقط شما هر چی تو کشور خودت باشی یه تر اونجا بهش اضافه میشه، مثلا موفق باشی، موفق تر میشی،. افسرده باشی ، افسرده تر میشی، درس خون باشی، درس خون تر میشی

من یه جا شاغل بودم، طرف پاس کانادا داشت، از بچه هاشم فقط یکیش کانادا بود، این پسر افسردگی حاد داشت، مدام اونجا بستری میشد

عزیزم باید آیلز بگیری، رشته ات چیه، یه هنری یا کاری بلد باشی، مهاجرت غول چراغ جادو نیست، فقط شما هر ...

افسردگی که افسردم بیشتر واسه همین میترسم چون درمانم نکردم میترسم بهم فشار بیاره بنظرت افسردگیمو درمان کنم میتونم بمونم؟🙁🙁

افسردگی که افسردم بیشتر واسه همین میترسم چون درمانم نکردم میترسم بهم فشار بیاره بنظرت افسردگیمو درما ...

عزیزم شما فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی، میتونی برای خودت هدف بگذاری، کتاب شکرگذاری راندا برن خیلی کمکت میکنه، در کنارش یه هدفم داشته باش، شما حس مفید بودن نداری، از دورن زجر میکشی، از خودت متنفری، اول به خودت کمک کن، بعد ش رو هدفت کار و تلاش کن، شما تو ه. رشته و زمینه ای موفق باشی، همه جای دنیا میخوان، یکی از دوستام مادرش نقاش هست و تو هنر ایران، اسم و رسمی داره، توسط همون پاس کانادایی گرفته، بیشتر سال رو هم ایران نیست یا کانادا یا فرانسه هست، الان دوستمم ررفنه کانادا پیش پدر و مادرش، البته ماه بعد برمیگرده، الان چند ماهی هست اونجاست، شما اگر حس مفید بودن کنی، همه جا شادی، واقعا آسمون همه جا یه رنگه