2777
2789
عنوان

بارداری و زایمان

84 بازدید | 10 پست

سه ماه دیگه مونده ب زایمانم ولی دارم ازالان سکته میکنم دلم میخادیکی باشه قشنگ بگه زایمان چجوریه بیمارستان اونروزچی ب ادم میگذره من تاحالا بیمارستان هم نرفتم ازبیمارستان هم میترسم.باشوهرم ک حرف میزنم میگه میگذره تموم میشه.ازسزارین نمیترسم ازطبیعی میترسم ک دردش زیاده ولی اگه طبیعی بودم میرم اپیدورال😢

اگه اپیدوراله که نترس 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خسته شدم 😭😭همش فکر میکنم زایمان زودرس میشه ی روز فکر میکنم مسمومیت حاملگی گرفتم یا کیسه ابم سوراخ شده😭😔😟 

فکرا دیونم کردن. زایمان هم بماند که چ ترسی دارم

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

من طبیعی بودم مثل اب خوردن راحت زایمان کردم سوسولم نبودم نترسیدم از بیمارستان

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نترس چشم بهم زدنی میگذره، وقتی بچه رو بغل کنی وببینیش همه سختیارو کلا فراموش میکنی، تواون روز خدا قدرت عجیبی به زن میده منم قبلش اصلابیمارستان نرفته بودم، ولی سعی کن جایی بری که از دکتر و رسیدگیشون مطمئن باشی

تو اپیدورال ب کمر آمپول میزنن عزیزم؟؟

نه دقیقا بالاتر از کمر میشه گفت وسط ستون فقرات میشه البته اصلا من حس نکردم از روی جای چسبش دیدم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞