2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بیا

46 بازدید | 9 پست

سلام 

مم هم این کاربریم رفته یعمی میام میپره مجبوری یکی دیگه زدم اون رفت مال یه روز پیش چرا اخه 

خروج هم نزدم لطفا جواب بده یکیرو بهم برگردون 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_شب  

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

الان با ایمیل اودم مجبوری 

تو گوگل که بیام نمیاد بالا برام کاربریم 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

اصلا ج نمیدن

من 2روزه میگم تاپیکو حذف کنن نمیکنن😐😐

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا ج نمیدن من 2روزه میگم تاپیکو حذف کنن نمیکنن😐😐

نمیدونم چیه با کربری دیگم اومد همون که تازه زدم بعد این که پرید دیدم اونم خروج زده برام

نمیدونم چیه با کربری دیگم اومد همون که تازه زدم بعد این که پرید دیدم اونم خروج زده برام

خب دوباره اسم کاربری و پسوردتو بزن

ی وقتایی واسه منم اینجوری میشه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
خب دوباره اسم کاربری و پسوردتو بزن ی وقتایی واسه منم اینجوری میشه

میزنم نمیاد بازم 

@نی_نی_یار_شب  

من الان باید چی کار کنم

09191027600             به این شماره پیام بدید