2777
2789

نمونه دولتی منظورته؟

کلاس چندمی؟

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببلهامسال نهمم

من پارسال دو هفته مونده بود آزمون خیلی خیلی فشرده خوندم قبول شدم البته اینم بگم پدرم در اومد شبش بیدار میشدم دو میخوابیدم یه تیکه درس میخوندم هم کلیپ درسی میدم هم تست میزدم 

من پارسال دو هفته مونده بود آزمون خیلی خیلی فشرده خوندم قبول شدم البته اینم بگم پدرم در اومد شبش بید ...

ممن میخواستم از تابستون شروع کنم نشد

میگن باید اول به درسای نهم مسلط باشم درسته؟؟ 

چطوری بخونم اصلا نمیدونم😩

من پارسال دو هفته مونده بود آزمون خیلی خیلی فشرده خوندم قبول شدم البته اینم بگم پدرم در اومد شبش بید ...

کتابا رو باید تحقیق کنی راجبشون ببینی چی بهتره ولی برای نمونه از من می پرسی میگم معدل خیلی خیلی مهمه امتحان های وشوریتونو جدی بگیر و براشون خیلی بخون چون معدل برای نمونه تاثیر داره و امتحان های کشوریم مثل امتحان های مدرسه کشکی نیست سختن و واقعا یه شبه جمع نمیشن باید تو طول سال براش رحمت بکشی

از اول سال سعی کن هوش و کار کنیاز فروردین به بعد ۳۱ استان بخر و تست بزنبدون شک قبولی

سی و یک استان بدرد نمیخوره من برای آزمون نمونه کار کردم و عملا هیچ سوال مشابهی ازش نیومد چون سبک آزمون تغییر کرده بود و نمونه و تیزهوشان باهم برگذار شدن و اونم کشوری

ممن میخواستم از تابستون شروع کنم نشدمیگن باید اول به درسای نهم مسلط باشم درسته؟؟ چطوری بخونم اصلا نم ...

اول درسای مدرستو مثل سابق بخون و اگه دوره ای مثل کلاسیک و برای آزمون نمونه و اینا تونستی برای خودت تهیه کن چون ازمون از متن کتاب خیلی فراتر با مدرسه و کتاب درسی خودت نمیتونی بفهنی

معدلم چقدر باشه خوبه؟(بالای نوزدهم)

من معدلم بیست شد و راحت قبول شدم سعی کن معدلت بیست بشه چون توی راهنمایی و مخصوصا نهم معدل نوزده به بالا زیاد هستن تو باید بیست بشی ک شانس قبولی زیاد بشه

ببلهامسال نهمم

خب بسیار هم عالی

معدلت سعی کن بالای 19 باشه

همون کتابای مدرسه رو فول باشی کافیه

البته من خودم آزمون تکمیل ظرفیت پایه یازدهم دادم 

فقط کتابای دهم داخل آزمون سوال اومد ازش

ولی برای شما فکر کنم سه پایه توی آزمون هست

به نظر من که آزمون سختی نبود در حد سوالای آزمون سنجش

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨