2777
2789
عنوان

شیرین تری خوابی که دیدین چی بوده؟

196 بازدید | 39 پست

من شب تولدم یه خواب خیلیییی خوبی دیدم😍 خواب دیدم چادر سفید پوشیده بودم و رویه تخت جوبی زیر یه درخت نشسته بودم و یه آقای نورانی کنارم بود و داشت بهم میگفت میدونم تو زندگی خیلی سختی کشیدی و دروغ شنیدی، ولی خوشبختت میکنم، بعد بهم گفت اگر بهم جواب مثبت بدی طبقه دوم اون ساخمونی که میبینی میشه خونمون... ساختمونه سر کوچون بود انگاری ولی تویه باغ بزرگ بود، ساختمونه هم نیم ساخته بود😢 خیلی خواب عجیبی بود.... تعبیرش چیه واقعا؟! 

یه خواب دیگه هم دارم! اونم تعریف میکنم😂 شماهم بگین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب دیدم بچمو بغل کردم خیلی واقعی بود رو ابرا بودم خیلی دوسش داشتم بهترین خوابی بود ک یادمه تواین مدت

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿

خواب دیدم  داشتم  با هری پاتر تو هاگوارتز شام میخوردم😀بعدم رفتیم تو شهر قدم زدیم.خیلیییی خوب بود.

یکی دیگشم هس ک نمیتونم تعریف کنم مزش میپره ولی عالی عالی عالیییی بود

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

دوشب پیش خواب دیدم ی شوهر دارم انقدر جیگر بود توله حالا اونو ولش هواپیما شخصی داشت گفت بیا سوار شیم چقدر کیف داد خدایی 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

تقریباپنج سالم بود عاشق لاک بودم برام نمیخریدن یه روز خواب دیدم یه لاک دارم میدونمم خوابه تو دستم فشار دادم که بیدارشدم تودستم باشه چشامو باز کردم دیدم دستم هیچی نیس از اون موقع به بعد اغده ای شدم 

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است .......