marrrrrral مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 596 عنوان کلمه های محترمانه و شیک 311 بازدید | 27 پست سلام خوبین شما تو حرف زدن از چه کلمه های استفاده میکنین مثلا یکی یه لباس نو گرفته احوال پرسی یکی بیمارهیا کسی فوت کرده یا تو تعارف کردن و...... 1399/09/13 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت__فرنگی عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 2373 من کلا خیلی خودمو درگیر شیک بودن نمیکنم تو رفتارم بادیگران خود واقعیمم با حفظ احترام اینجوری خیلی راحترم دوباره میاد روزی که از ته دل بخندی😉🌸💓
baharbaharbahar عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1972 مثلا بزرگوارید لطف داریدنفرمایید خجالت زه خوم چه کردوم تف من ریم😂😂ترجمه خجالت میکشم مگه چیکار کردم تف توی صورتم😂😂😂
شیدا_671889 عضویت: 1395/10/26 تعداد پست: 2213 لباس نو گرفته باشه میگم مبارکت باشه همیشه تو شادی ها بپوشیمعمولی دیگه و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
سنگصبورم عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 5543 سلام خوب هستید بهتون تسلیت میگم خدا صبرتون بده...سلام خوبید شما ان شا الله بهتر شدین...خدا بهتون شفا بده ان شا اللهبفرمایید... منزل خودتونه .. یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم
شیدا_671889 عضویت: 1395/10/26 تعداد پست: 2213 مثلا بزرگوارید لطف دارید نفرمایید خجالت زه خوم چه کردوم تف من ریم😂😂 ترجمه خجالت میکشم مگه ... حالا چنه تف مین ریتتف د ری دشمنا و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5026 مثلا بزرگوارید لطف دارید نفرمایید خجالت زه خوم چه کردوم تف من ریم😂😂 ترجمه خجالت میکشم مگه ... الان این شیک بود؟😕
_حنا_دختری_در_خانه عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1321 بهبهچه لباسی چهتن پوشی چقد بهت میاد انگار براتو دوختنش چه خوشتیپ هرچیمیپوشیبهت میاد کیپ تنته جووووون😐🤦🏻♀️احوال شما؟چطوری یانه؟😐🤦🏻♀️خوبی؟دماغت چاغه😐خداسلامتی بده ان شالله شفا پیداکنن تسلیت میگم غماخرتون باشه غم نبینین توشادیاتون ببینیمتون خداصبر بدهبفرماعید خواهش میکنم 😐🤦🏻♀️ از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تماممعنا😜
marrrrrral مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 596 مثلا بزرگوارید لطف دارید نفرمایید خجالت زه خوم چه کردوم تف من ریم😂😂 ترجمه خجالت میکشم مگه ... 😂😂لری عزیزم
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5026 بهبهچه لباسی چهتن پوشی چقد بهت میاد انگار براتو دوختنش چه خوشتیپ هرچیمیپوشیبهت میاد کیپ ... اولیه یاد زاغکی قالب پنیری دید افتادم😂
_حنا_دختری_در_خانه عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1321 استدعا دارم بزرگوارید زنده باشید سلامت باشین استوار باشینپاینده باشین😐🤦🏻♀️اگه کسی تعریف میکنه قربون دهنتون😂لطف دارین از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تماممعنا😜
marrrrrral مدیر استارتر عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 596 من کلا خیلی خودمو درگیر شیک بودن نمیکنم تو رفتارم بادیگران خود واقعیمم با حفظ احترام اینجوری ... 👍👍عالی خب خیلیا هستن خیلی قشنگ حرف میکنن کلمه هایی به کار میبرن آدم جذب میشه
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5026 یدونه تازه تو اینستا یاد گرفتم خیلی خوشم اومد😆مثلا یکی میگه دخترم خیلی بهم وابستست یا دوستم داره یا مثلا به دخترم یا حالا هرکسی ها خیلی میرسم و واسش زحمت میکشم و اینا بهش میگن خدا واسش زیاد نبینتت.نشنیده بودم تاحالا خب😐ولی قشنگ بود دیگه😃