از سال ۹۶یه روز خوش ندیدم بدبختیام شروع شد مامانم زوریمنوداد به کسی ک نمیخواستمش (نگید هیچی زوری نمیشه برادراش خواهراش مادرش ریختن سرم گفتن قبول نکنی مادرت یه بلایی سرش بیاد بیچارت میکنیم ) منم ۱۸سالم بود میخواستم فرار کنم ولی ترسیدم نشد روز بله برونم گریه بود عقدم گریه بود عروسیم گریه بود بعد عروسیم کم کم شوهرم فهمید واقعا نمیخواستمش چند نفرم بهگوشش رسوندن اصلا نمیساختیم باهم الانم یکسالو نیمه خونه بابام میگم میخوام مهریمو ببخشم خسته شدم زودطلاق بگیرم نمیراره میگم طلاهامو بده باهاش ماشین بخرم نمیزاره میگم حداقل یه تیکشو بده نمیده خسته شدم نفرت دارم ازش ولی جایی رو ندارمبرم چیکار کنممممم خیلی خستم تقصیر من تو این همه بدبختی چی بود 😭😭
درست خوندم شما درست بنویسید خودتون دوباره چیزی رو که نوشتین بخونین
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
مگه قانون نیستش که کسی رو زوری به عقد کسی دربیارن چرا تهدیدهاشون رو ضبط نکردین
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
منم کسیو میخواستم اومد خواستگاری مامانم نداد برای همین زوری داد به این 😭
خدا صبرت بده
بشین با خودش حرف بزن بگو من دوست ندارم
اگه نمیخوای طلاغ بگیری من میرم بایکی دیگه ازدواج میکنم چند سالت؟
این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای راه شما یعنی شهادت دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ... حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
نه اصلا ضعیف نیستی خب هر کسی اختیار داره حتی خودشو بکشه و این دلیل بر ضعیف بودن اصلا نداره خود خدا اگه خودکشی کردن رو در وجود ما قرار داده دیگه چرا بعضی ها کاسه داغ تر از آش میشن به هیچ کس ربطی نداره کسی میخواد خودشو بکشه یا نه والا هیچ کس نپرسیده دوس دارین به این زندگی لعنتی بیایین یا نه ول کن حرف مادرتو صاحب اختیار خودتی