هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
مشکلات هرمونی میتونه باشه شرایطتت .استرس زیاد .کم خوابی.ورزش زیادم باعث ریزش مو میشه. ویتامین برسون ب موهات اهن.پروتئین.قرص زینک .ویتامین سی و اب زیاد بخور اگه فایده نداشت باید بری دکتر شاید مشکل از جا دیگه باشه تیروییدم باعث ریزش مو میشه
نه پریودم شروع بشه میخورم،متاهلم ولی بچه نمیخوام هنوز میگم زوده،گرچه تنبلی دارم😭
سعی کن همیشه تحت درمان باشی.
إن شا الله که تنبلی و موهات خوب بشن