2777
2789
عنوان

خبرهای خ و ب

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 183 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرخوب ماه دیگ تولدمه نمیدونم ب شوهرم بگم چی برام بخره😂😂 میدونم ضایع ست ک خودم بگ بخره میخوام &nb ...

من همیشه میگم اون نیم سته رو میخوام اما نمیدونم چرا هیچ وقت سمت خریدش نمیره

تولدتون مبارک نازنین بانو

من دخترم تازه داره ۹ ماهه میشه که امروز بی بی چک زدم مثبت شد اصلا نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراح ...

خوشحال باش بابا منم بچه ام 13 ماهه بود حامله شدم الان برای هم همبازی های خوبی هستن اولش سخته ولی بعد خوبه

خوشحال باش بابا منم بچه ام 13 ماهه بود حامله شدم الان برای هم همبازی های خوبی هستن اولش سخته ولی بعد ...

خدا حفظشون کنه

میشه از سختی هاش بگین

البته با اجازه استارتر

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود
من دخترم تازه داره ۹ ماهه میشه که امروز بی بی چک زدم مثبت شد اصلا نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراح ...

اگر از من میپرسیدی جشن میگرفتم چون الان که دخترم 2سال و نیمه هست تمایلی برای فرزند دوم ندارم اما زمانی که 9 ماه‌ بود اگر باردار شده بودم هم حالم بهتر بود و هم دخترم تنها نبود

من همیشه میگم اون نیم سته رو میخوام اما نمیدونم چرا هیچ وقت سمت خریدش نمیره تولدتون مبارک نازنین با ...

فعلادرتوان خریدن طلانیست😅😅

شایدبگم نیم بوت بگیره😄

فدات مهربون😘😍

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
اخه زایمان سختی داشتم تحمل دردم هم خیلی کمه خخخخیییللللیییی میترسم

منم زایمانم خیلی بد بود با این تفاوت که بچمو از دست دادم بعد از ۴ ماه ولی امیدمو از دست ندادم و دوباره اقدام کردم...توهم میتونی عزیزم 😊

منم زایمانم خیلی بد بود با این تفاوت که بچمو از دست دادم بعد از ۴ ماه ولی امیدمو از دست ندادم و دوبا ...

اخی متاسفم چرا بچت رو از دست دادی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘