2777
2789
عنوان

خبرهای خ و ب

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 183 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی بودی منم طبیعی...  به لحظه ای که بچتو میذارن تو بغلت فک کن تموم ترست میریزه.

اخه زایمان سختی داشتم تحمل دردم هم خیلی کمه خخخخیییللللیییی میترسم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

شکر خدا هنوز نه خودم و نه خانواده ام کرونا نگرفتیم 

یه عالمه از گلهای توی باغچه امو قلمه زدم برای عید به هر کی اومد خونه ام یه گلدون هدیه بدم 

کدو حلوایی تو باغچه ام که خود به خود در اومده بود و برای شب یلدا تزیینش میکنم و ان شالله یه یلدای خوب داشته باشیم همگی 

شکر خدا هنوز نه خودم و نه خانواده ام کرونا نگرفتیم  یه عالمه از گلهای توی باغچه امو قلمه زدم ب ...

به به چ فکر خوبی. مامان‌بزرگ منم همینقدر مهربونه. شما واقعا مامانبزرگید؟ چرا شماها آنقدر دل بزرگی دارید و نسبت به ماها بخشنده تر و امیدوارترید؟ 

خبرخوب ماه دیگ تولدمه نمیدونم ب شوهرم بگم چی برام بخره😂😂

میدونم ضایع ست ک خودم بگ بخره میخوام  حداقل چیزی روبگیره ک لازم دارم نع چیزی ک نمیخوام😬😁

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍