2777
2789
عنوان

چه جوری یه ادم‌می‌تونه این کارو بکنه☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 37 پست
واقعا افتضاح شده خدا امام زمان رو برسونه 

انشالله

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

خب اگه دختره فامیلته بهش بگو واقعیتو نگذار بسوزه پا این بعدم اگه قصدش ازدواجه باید بره خواستگاری دیگه از ۶ ماه بیشتر نباید طول بده پسره والا برای تنوع طلبیه و سرگرمی اونم تواین گرونی

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو گناه داره اینطوری تو خیال خامش بمونه

نه نگه بهتره چون فقط این بد میشه

من یه بار این بلا سرم اومد دوست پسر دوستمو تو یه عروسی با یکی دیگه دیدم دوستم و اون فاب بودن اون یکی واسه تفریح اونم میدونست که اینا با همن مشکلی نداشت 

من فهمیدم به دوستم گفتم دوستمم رفت به پسره گفت پسره و اون یکی دختره کلا کتمان کردن یه دعوای حسابی سر خیابون دانشگاه شد آبروم رفت 

گرچه بعد دو سه سال فهمید پسره عوضیه دوباره با من آشتی کرد ولی درس عبرتی شد واسه من که اگه جیزی رو به چشم دیدم حرفی نزنم

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
چون تنوع طلبه با یکی دوتا سیر نمیشه کلا معتاده ب نظرم

دقیقا ممنون خودمم همین نظرو داشتم🌷

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

بامن بود من حتی اجازع نصب ی سری برنامه نداشتم ولی خودش دو تا دو تا داشت.بااین ک منو ب خانوادش معرفی کردع بود ولی باز چشش با بقیه بود .اخرشم گف بم .ولی داغش میمونه رو دل ادم.درک میکنم

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

😑😑😑

بعضیا میدونن خودشونو زدند به اون راه

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
پسره ب دختره خیانت میکنه 

خدا لنت کنه همچین پسراییو لیاقت بیشتر پسرا عشق پاک ما دخترا نیس واقعا اگ با هزار نفر باشی میمیرن برات ولی اگ وفادار باشی بت میگن اویزون

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بهش بگو اروم.. بگو من به عنوان دوستت می خواستم چیزی بگم وگرنه سونیت نداری...و وظیفه ی انسانی خودم دونستم که این شخص این ویژگی داره... خودت میدونی چطور باهاش رفتار کنی.و..

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
نه نگه بهتره چون فقط این بد میشه من یه بار این بلا سرم اومد دوست پسر دوستمو تو یه عروسی با یکی دیگه ...

درسته ولی خب میتونه فقط یه سرنخ بده یا یه اشاره ای بکنه که طرف خودش پیگیر بشه و ته ماجرارو دربیاره... 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
بهش بگو گناه داره اینطوری تو خیال خامش بمونه

ن اخه ب من ربطی نداره 

پسره دوست دوس پسرمه من توسط دوس پسرم متوجه شدم ... 

دختره از من بزرگ تره بخدا دلم براش خیلی میسوزه 

ولی نمیتونم دخالت کنم ... 

فقط موندم اینا باهم مسافرت میرن تو مسافرت اون دوس دخترای دیگ پسره زنگی پیامی چیزی نمیدن ک این دختره ببینه متوجه بشه 😔😔

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
درسته ولی خب میتونه فقط یه سرنخ بده یا یه اشاره ای بکنه که طرف خودش پیگیر بشه و ته ماجرارو دربیاره.. ...

نمیدونم 

من که کلا دیگه ندید میگیرم

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
ن اخه ب من ربطی نداره  پسره دوست دوس پسرمه من توسط دوس پسرم متوجه شدم ...  دختره از من ب ...

اگ دختر عاشق باشه ب احتمال خیلی زیاد اگ شما بهش بگی باور نکنه

دست خودشم نیس ادم عاشق واقعا بدیای عشقشو نمیبینه ببینه هم قبول نمیکنه

ن اخه ب من ربطی نداره  پسره دوست دوس پسرمه من توسط دوس پسرم متوجه شدم ...  دختره از من ب ...

عزیزم خودتو بذار جای اون دختره

اخر که میفهمه و نابود میشه خداقل زودتر بفهمه که پسره حس نکنه دخدره خره

زودتر به خودش بیاد بهتره

یه فمری به خال زندگیش میکنه

یه اشاره کوچیک بکن مستقیم نگو ک واست شر بشه 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙