2777
2789
عنوان

زن برادر بی وجدان من

| مشاهده متن کامل بحث + 8692 بازدید | 81 پست
آره ولی کسی خبر نداره

چرا جلوشو نگرفتییی مطمین باش خیلی ها خبر دارن به روت نیاوردن یکی از فامیلای ما شوهرش به شدت پول دار ولی خیانت کار بود خانومه میدونست ولی فکر میکرد هیچ کس نمیدونه صداشو در نمیاورد بعد حتی ما خودمون دیده بودیم وخیلی ها دیدن بودن شنیده بودن ولی اخرش خانومه دعوا و ‌‌......که دیکه فایده ایی نداشت اقا گفت بخوای طلاقت میدم خانومم ساکت برگشت خونش انگار نه انگار اتفاقی نیوفتاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جلوشو نگرفتییی مطمین باش خیلی ها خبر دارن به روت نیاوردن یکی از فامیلای ما شوهرش به شدت پول دار ...

شوهر من خیلی پولدار نیست از برادرم وضعش بهتره فقط😒

من خودمم شاغلم 

نه کسی خبر نداره همین یه بار بود

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
دیگه درس شد برام

زن داداشتم میخواست بفهمونه که چون شوهرت پولداره بخاطر همون پای خیانتشم وایسادی و از من نخواه که با بی پولی شوهرم کنار بیام اونم تو شرایط بدی بوده حالا مقصر اگه خودش بوده باشه اومده دیده شما اونجایین دیگع زده سیم اخه به عنوان یه عروس که خیری از خداهر شوهر ندیده میگم که از حرف بگذر و سرسنگین باش تو دعواهاشون اصلا نرو حتی اگه مادرت گفت 

تقصیر مادرم شد زنگ زد گفت زشته بیا😑

شما خودت باید بدونی کجا باید بری و کجا نه

من زن داداشم چند ماه قهر بود به من زنگ میزد برای گله ، من می گفتم گوش میدم ولی دخالت نمیکنم

زندگی بقیه به ما چه؟

الان اونا خوش و خرم میرن سر زندگیشون، تو اعصابت خورد شده

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
زن داداشتم میخواست بفهمونه که چون شوهرت پولداره بخاطر همون پای خیانتشم وایسادی و از من نخواه که با ب ...

برادرم معلمه حقوقشم دست خانومشه عاشق معشوقی بودن حالا زنش سر ناسازگاری گزاشته و...

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
به شوهرم گفتم که اگه یه روزی خانوادم بفهمن لحظه ای باهات نمیمونم چون دلم نمیخواد از بقیه بخاطر اشتبا ...

عزیزم شما خیلی عاقلانه رفتار کردین بهتون تبریک میگم انقد رو خودتون کنترل دارین اگه کسی دیگه بود همون لحظه به شوهرش میپرید

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!