2777
2789
عنوان

زن برادر بی وجدان من

| مشاهده متن کامل بحث + 8692 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تایپکاتو همه رو خوندم مخصوصا تایپک خیانتت چقد عاقلانه رفتار کردی کاش منم اینجوری باهاش رفتار میکردم تا یکم قدر بدونه😔😔😔

لااااایک نکنید🤚لاااااااایک نکنییییید👹👹

دیشب اون تاپیک خیانت و تجربه ت رو خوندم...ولی مربوط به خیلی وقت پیش بود...منم کلا پیش نمیاد نظر بدم..میدونم حالت بده و خیلی بهت حق میدم ولی انقدر بهت افتخار میکنم ک تاحالا ب خودم نکردم😂مطمئنم همسرت هزار برابر بیشتر بهت افتخار میکنه و پشیمونه...شک ندارم عاشقته.اشتباه برا همه پیش میاد.البته شاید من اگ تو موقعیت تو بودم نمیبخشیدم(بیشتر احتمال میدم میبخشیدم!).بعدشم شوهرت ک خودشو ثابت کرده بهت...شک نکن بیشتر از قبل عاشقته.من شک ندارم...زن داداشتم ببخش.تو قلبت خیلی بزرگه....

ازت یه خواهش دارم اونم اینکه دیگه فکرشو نکن.خیلی خوبه میای تجربه و برخورد خوبتو مینویسی.واسه منی ک مجردم ولی تو رابطه م خیلی درس اموزه.واسه بقیه ک خیلی بیشتر

ولی خیلی به شخصیت و روح بزرگت احترام میذارم...امیدوارم بتونی واسه همیشه اون اتفاقو فراموش کنی و اگ موقعیت اینطوری پیش اومد سرکوفتشو ب همسرت نزنی چون یبار بخشیدیش.میگن به کسیکه خطا رو میبخشه میگن کریم  اما تو دعای جوشن کبیر یه عبارت هست ...یا کریم الصفح ...یعنی کسی که میبخشه و جوری فراموش میکنه انگار خطایی نبوده...همسرتو اینطور ببخش....

فرزانه جان بهت درخواست دادم ک ممنون میشم قبول کنی.دوسدارم رفیقی مث تو داشته باشم ...🌹

خدایا روتو برنگردون ازم
دیشب اون تاپیک خیانت و تجربه ت رو خوندم...ولی مربوط به خیلی وقت پیش بود...منم کلا پیش نمیاد نظر بدم. ...

ازینکه وقت گزاشنی و خوندی و اینقد قشنگ برام نوشتی و انگیزه دادی واقعا ازت ممنونم

❤❤❤❤ چقد خوبه حس الانم😉

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
عزیزم من تایپکاتو همه رو خوندم مخصوصا تایپک خیانتت چقد عاقلانه رفتار کردی کاش منم اینجوری باهاش رفتا ...

ممنون عزیزم

هیچوقت برای تغییر دیر نیست😊

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته