2777
2789
عنوان

مشاوره روانشناسی نیاز دارم

50 بازدید | 5 پست

سلام . بعد ۱۴ سال جدا شدم یه پسر ۱۳ ساله دارم. ۴ ماه که جدا زندگی میکنم اما نه همسرم جدایی قبول داره نه پسرم .

خودم علاقه شدید به نفر جدید زندگی دلبسته ام و این خواستن دوطرفه هست قصد ازدواج داریم .

مشکلم اینه چطور پسرم قانع کنم که جدایی من و پدرش قبول بکنه هر روز خدا گریه میکنه اعصابم بهم میریزه .

من از همسرم متنفرم قصد برگشتن ندارم اما خانواده ام بخاطر پسرم پافشاری میکنن برگردم . بخدا فکرش حالم بهم میزنه . 

نمیتونم با خودم کنار بیام بعد این همه مدت اونیکه دلم میخواست پیدا کردم اما بخاطر شرایط از دستش بدم و تن به زندگی اجباری بدم اخه پسرم تا کی هست مهمون چند روزه هست بزرگ میشه میره . من میمونم با کسی که ازش متنفرم و با خون دل زندگی کنم . 

حالم از دنیا بهم میخوره افسردگی حاد گرفتم چطور از شر پسر و همسرم راحت بشم. 

چطور برم پی زندگی خودم؟ 

طلاق نگرفتی؟

توآبنمک خوابدندی؟!!!!

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

با همونی ک دوس داری زندگی کن پسرت ک ۴،۵ سال دیگه دانشگا قبول میشه میره تو میمونی و زندگیت اونم اولشه خب درست میشه عادت میکنه

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.