2777
2789
عنوان

اگه حوصله دارید بیاید

86 بازدید | 10 پست

اگه کسی رو واقعا دوستش داشته باشید عاشق  باشی کار ندارم بگید عشق نیس الان ولی  چیزی ک من تو خودم میبینم همینه همش هم ب رحمت  خدا کار دارم ن ب حکمت اش .اگه بهش  نرسم بنطرتون میشه واقعا با ی مرد دیگه  ای زندگی کنم کسی تجربه ای داره من نمیخوام  ولی میخوام بدونم کسی بوده ک اینطور شده و بعد تونسته.برا من تصورشم اذیت م میکنه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

آدم رو بنداز تو چاه با شرایط خودش رو وفق میده،. اره میشع عزیزم یجوری ک خودتم باورت نشه 

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودمو میگم

اگه خدای نکرده زبونم لال گوش شیطون کرررررر به عشقم نرسم تاهمیشه مجرد می مونم چون هیچوقت نمیتونم حرفایی که ب اون زدم و کارایی ک باااون کردمو با کس دیگه ای داشته باشم حالا آدما متفاوتن دیدم کسیو که ازدواج کرده و داره زندگی میکنه خوشبخت یا بدبخت بودنشو نمیدونم

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من ک اصلاا نمیتونم به مرددیگ ای فک کنم الا اون و حتتما باید بهش برسم 

خوب منم  اینطوزی ام

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
میشه الان ک هنوز دوسش داری و محبت کس دیگ ای رو ندیدی اینطور فک میکنی عزیزم امیدوارم یکی بیاد تو مسی ...

اتفاقا من خیلی شرایط بد داشتم  ب راحتی خودمو  کنار اومدم ولی این نه نمیشه میگم خدا مگخ نمیگه حکمت من اینه من ب رحمت  خدا ایمان دارم باید اینجا  بهم نشون بده 

بسته به خودته یه نفر رو میشناسم تا الان ازدواج نکرده چهل سالشه یه نفر هم میشناسم سریع پذیرفت و ازدوا ...

اهوم

میدونید این تنها پسری بود ک حاضر بودم قربون صدقع اش برم البته اون ده تا میگفت  من یکی  ولی باز حوصله شو داشتم  همه  چیزش برام عزیز بود  ولی ی مرد دیگه اگخ ازدواج کنم باهاش مطمئنم  انقد باهاش نمیسازم خوب اخه انقد بهش علاقه ندارم