اگه کسی رو واقعا دوستش داشته باشید عاشق باشی کار ندارم بگید عشق نیس الان ولی چیزی ک من تو خودم میبینم همینه همش هم ب رحمت خدا کار دارم ن ب حکمت اش .اگه بهش نرسم بنطرتون میشه واقعا با ی مرد دیگه ای زندگی کنم کسی تجربه ای داره من نمیخوام ولی میخوام بدونم کسی بوده ک اینطور شده و بعد تونسته.برا من تصورشم اذیت م میکنه
میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خدای نکرده زبونم لال گوش شیطون کرررررر به عشقم نرسم تاهمیشه مجرد می مونم چون هیچوقت نمیتونم حرفایی که ب اون زدم و کارایی ک باااون کردمو با کس دیگه ای داشته باشم حالا آدما متفاوتن دیدم کسیو که ازدواج کرده و داره زندگی میکنه خوشبخت یا بدبخت بودنشو نمیدونم
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
میشه الان ک هنوز دوسش داری و محبت کس دیگ ای رو ندیدی اینطور فک میکنی عزیزم امیدوارم یکی بیاد تو مسی ...
اتفاقا من خیلی شرایط بد داشتم ب راحتی خودمو کنار اومدم ولی این نه نمیشه میگم خدا مگخ نمیگه حکمت من اینه من ب رحمت خدا ایمان دارم باید اینجا بهم نشون بده
میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
میدونید این تنها پسری بود ک حاضر بودم قربون صدقع اش برم البته اون ده تا میگفت من یکی ولی باز حوصله شو داشتم همه چیزش برام عزیز بود ولی ی مرد دیگه اگخ ازدواج کنم باهاش مطمئنم انقد باهاش نمیسازم خوب اخه انقد بهش علاقه ندارم