2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه 105,485 رکعت نماز

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بنظرم هروقت ک نماز میخونی دورکعت از همون نمازم قضا بخون مثلا صب ۳تا نماز صب بخون خدا بخشندس همین ک ببینه پشیمونی و میخوای جبران کنی میبخشه

انشاالله ک موفق باشی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بنظرم هروقت ک نماز میخونی دورکعت از همون نمازم قضا بخون مثلا صب ۳تا نماز صب بخون خدا بخشندس همین ک ب ...

سخته بابا ادم از نماز اونموقشم میمونه زده میشه

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
سخته بابا ادم از نماز اونموقشم میمونه زده میشه

خب دوتا مثلا دوتا نماز ظهر دوتا عصر

ببین عزیزم  یک ماهش شامل ۹۰ تا نماز صبح  ۹۰ تا نماز ظهر  ۹۰ نماز عصر و ۹۰ نماز مغرب و ۹۰ تا نماز عشا میشه  

که جمعش میشه = ۴۵۰ 

حالا ۴۵۰ رو ضرب در ۱۱ ماه باقی مانده از یکسال کن 

میشه =۴۹۵۰

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔 

ميشه17سال نماز قضا

يک خانم جلسه اي ميگفت با هر نمازي کم ادا ميکني يکي هم قضا بخون دور از جون اگر امروز شروع کني فردا فوت کني ان شاءالله خدا نماز قضا هاتو ميبخشه چون نيتش رو داشتي  در نهايت به همون تعداد سال نماز بخوني تموم ميشه 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
مگه توبه کنی خدا نمیبخشه ؟؟ولی باید بقیه شو کامل بخونی

خدا ميبخشه ولي احتياط واجب بر جبران قبلي هاست 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر