2777
2789
عنوان

اضطراب فراگیر

27170 بازدید | 76 پست

بچه ها کسی اختلال اضطراب فراگیر داشته که درمان شده باشه؟؟؟

حالم واقعا خوب نیست....تمام بدنم گز گز میکنه....گریه بی دلیل....استرس واضطراب بیش از حد ........و ازهمه بدتر نمیتونم کنترلشون کنم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من تا حدودی دارم هی اوت میکنه 

از موقعییت های اظطرابی فرار کن خودتو مشغول کن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

من😒

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

دوسال دارو خوردم حالم خیلی خوب بود بعدش باردار شدم والانم که شیدر میدم پسرمو از شیر بگیرم دوباره میخورم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
مرسی عزیزم...نفس عمیق میکشم ولی خب من کل روز اسپاسم عضلانی و گز گز دارم نمیتونم کنترلش کنم!!!

چند سالته و مجردی؟

مادر منم دچار این بیماریه 😭. توروخدا سعی کنید زودتر خوب شید خیلی سخته

ایشالا که بهتر میشن مادرتون غصه نخور دختر دلسوزی داره که به فکرشه ان شاالله زودتر خوب میشه منم بهتر میشم رفتم روانشناس بهم گفت باید برم روانپزشک دارو مصرف کنم