2777
2789
عنوان

تکلیف طلامعلوم نیس همش مضطربم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا چقدز پول احتیاج داری ؟ میتونی خودت وام خونگی با خانواده باز کنی اولی رو خودت برداری بقیه ش هم قر ...

خیلی لازم دارم یه مقدارخودمون داریم یه مقدارم طلاهام.قبلاک قیمت کردم تقریبی۸۲تومن اورد این مبلغ کسی قرعه کشی ثبتنام نمیکنه

چ

پس عیب نداره فدا سرت .‌ الهی تا سال بعد اینقدر برات پول بیاد دوبرابرطلا بخری ، واقعا معلوم نیس قیمته ...

قربونت برم همینکه کارهمسرم بگیره خوشحال میشم خدای الکترونیکه مهندسه ولی خب چون سرمایه نداره نمیتونه دیگ ب هردری زدیم جورکردیم اگه طلابسازه باما😀

اینکه دلار وطلا اومده پایین ولی قیمت همه چیز رفته بالا و الانم هی ریز ریز  داره میره بالا حیلی جای شک داره...

شوهرخواهرم تو هایپراستار کار میکنه میگه هرروز ب ای موادغذایی یه قیمت جدید میزنن.هر روز دارن میبرن بالا ریز ریز تا یهو به چشم نیاد

😍😍😍
قربونت برم همینکه کارهمسرم بگیره خوشحال میشم خدای الکترونیکه مهندسه ولی خب چون سرمایه نداره نمیتونه ...

انشالله که درست میشه برکت میاد زندگیت ... ببین صدقه زیاد بده بخدا از غیب بهت میرسه اینو تجربه دارم