2777
2789
عنوان

زنِ صد کیلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 23 پست

بچه داری؟

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش ورزش .طناب بزن.دراز نشست برو.حتی شده خیلی کم.پیاده روی به صورت دویدن.غذاتو حذف نکن خیلی کمش کن فقط.شیرینجات نخور

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ببین اینکاری ک میگمو بکن زود لاغر میشی بخدا من مجرد ک بودم با اینکار و البته ک غذام کلا زیاد نیس اما وزنمو رو ۵۰ نگه داشته بودم بعد ک ازدواج کردم رسیدم ب ۶۷ داشتم سکته میکردم باز الان با همینکاررسیدم ب ۶۲ و میخوام بشم ۵۵،خب حالا چ کاری هست؟ این ک هر روز بلااستثنا برقصی روزی حداقل ۱ ساعت طوری ک ضربان قلبت بره بالا و عرق کنی و بعدشم یه دوش آب گرم و سعی کن حتما شبا هم اینکارو کنی اصلا نشینی یکساعت بکوب برقصی و غذاتو نمیگم یهو کم کن هر بار شده ۲ تا ۳ قاشق کمش کن تا ب یه کفگیر سرخالی برسی ببین معدت عادت میکنه یه مدت ک کم بخوری ب کم خوری اونوقت اگه زیاد بخوری حالت بد میشه و و و آب فراوون بخور چون هم پوستتو خراب نمیکنه هم لاغر میکنه تنقلات سعی کن نخوری اما چیزای مقوی تو روز بخور مث ۱۰ تا دونه پسته بادوم یه استکان شربت شیره انگور اماغذاتو کم کن مثلا اگه تا الان ۲۰ تا لقمه نون میخوردی الان بکنش ۱۰ تا نمیگم نخور اما کم کن زود عادت میکنی دو هفته بگذره اوکی میشی از کم خوردن معدت عادت میکنه اما رقصو فراموش نکن ک خیلی لاغر میکنه خیلی خیلی 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

اگه بی اراده هستی ،کتاب اثر مرکب از دارن هاردی رو بخون در مورد وزن هم گفته .حتماااا بخون سفارشش بده از دیجی کالا داره احتمالا

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ