2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر بد. من همیشه احترام مادرشوهرم رو دارم . حتی شده به روم فحشم داده جواب ندادم. گفتم یه روز چشم تو چشم میشیم

گیرم که پرواز را علامت ممنوع میزنید، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید؟🕊️

من با پدرشوهرم دعوام شد بعد شوهرم ازمون فیلم گرفت و فیلم نشون همه داد و همه رو انداخت به جون من

وای عجب ادمیه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مادرشوهرت رو نمیدونم اما شما واقعا بی ادب و بد دهنی. 

قضاوت.مخصوص.خداست#  

قضاوت.ممنوع#  

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
آخرش چی شد؟ به خودشون اومدن با چیزایی که بشون گفتی؟

خب حقش بود چون میدونست پسرش صیغه کرده اما حمایتش کرد

اونم حرفهای زشتی زد که اینجوری جوابشو دادم پشیمونم نیستم بهم گفت ننت تربیتت نکرده شوهر داری میکردی شوهرت نمیافتاد دنبال زن مردم

منم اینجوری جوابشو دادم

اونم گفت فردا پرتت میکنم خونه ی ننت طلاقتو میدم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
قضاوت.مخصوص.خداست#   قضاوت.ممنوع#  

قضاوت یعنی اینکه تو حق داشتی یا نداشتی. اما خوب کسی این کلمات زشت رو استفاده کنه یقینا بی ادب و بد دهنه. ادم ممکنه با کسی دعوا کنه اما خوب یه ادم محترم تو دعوا هم کلمات رکیک به کار نمیبره. شما واقعا حرفای زشت و بی ادبانه ای زدی

خودتان راهم اصلاح کنید،دراین مواقع هرچه دردل داریدرایاجلوی اینه باخودتان بگوییدیابنویسیدوپاره اش کنیدیاصدای تان راضبط کنیدوپاکش کنید،اماقبل ازازبین بردنشان ببینیدوبخوانیدشتابه زشتی عمل پی ببرید،خودش راه کنترل است.