2777
2789
عنوان

پوره سیب برای نوزاد شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 41454 بازدید | 36 پست

اسی جون بااجازه

دوستای عزیزم لطفا گزارش بزنید لایک کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4829793/آلاچیق-خانومانه?postId=

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا صبح ساعت شش یا هفت تبش قطع میشه دیگه

مرسی گلم

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
من میدادم خیلیم راضی بودم بچمم دوس داشت

بچمم دوست داشت چیه؟؟

عسل یه انگلی داره واسه بچه کشنده س

خدا رحم کرده بهت

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
دفعه قبلی هم تو تب سوخت الانم قرمز شده از ترسم گذاشتم ۳ساعت ونیم یه بار قطره میدم ولی تبش زیاد شد

پسرم تا صب نخوابید اون روز یادم میاد میخوام گریه کنم دستمال بکش روشکمش زیربغلاش بعدش خشک کن کمی میادپایین  

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نمیدونم والا من نزدم هنوز.تازه شش ماهش شده.بهداشت گف فعلا واکسن تموم شده چندروز دیگ بیار.واکسنش اذیت ...

سلام دوست عزیز.

من دیروز واکسن ۶ ماهگی دخترم و زدم.یکی از پاهاش بیشتر درد داره.یکم تب میکنه باید ۴ ساعت استامینوفن بدی گلم.در کل هیچ واکسنی راحت نیست🙂