2777
2789
عنوان

دعوای زن و شوهر

211 بازدید | 29 پست

بچه ها شوهرای شما تو دعوا چیکار میکنن؟مثلا اگه تو هر دعوا چیز میز پرت کنه ولی بعدش پشیمون بشه و معذرت خواهی کنه ولی باز سر دعوای بعدی تکرار بشه چیکار میکنین؟(یه راه حل بدین برای اینکه این عادتش ترک بشه)

منم بش چی پرتاب میکنم البته اون پرتاب نمیکنه با اون دهن...هرچی میخواد میگه باز فردا طوری رفتار میکنه انگار هیچی نشده

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بش چی پرتاب میکنم البته اون پرتاب نمیکنه با اون دهن...هرچی میخواد میگه باز فردا طوری رفتار میکنه ...

اخه اینطور که نمیشه..هی اون پرت کنه تو پرت کنی..باید دنبال راه حل باشی حل بشه مشکل،شوهر من فش نمیده بد دهن نیست فقط وقتایی که خیلی خیلی خیلی میرم رو مخش(خودم میدونم ولی واقعا عصبی شدنی نمیتونم خودمو کنترل کنم فقط باید غر بزنم) هر چی دم دستش باشه پرت میکنه

اخه اینطور که نمیشه..هی اون پرت کنه تو پرت کنی..باید دنبال راه حل باشی حل بشه مشکل،شوهر من فش نمیده ...

نه مال من ن فوش میده ن چیزی پرت میکنه اما حرفاش تا ته ته ته قلبتو میسوزونه ی چی میگه کلا پودر بشه ادم با فکر کردن بهش😓ب نظرم رو خودت کار کن یا چیزی دم دستش نزار ک بتونه پرت کنه خیلی خطرناکه کارشا

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
من هم شوهرم میزنم هم‌اگه خیلی حرصی بشم یه چیزی پرت میکنم طرفش  خشن کی بودم من😡😡😁😁اون فقط د ...

خواااااااهش میکنم این رفتار زشتتو ترک کن..اگ ترک نکنی ممکنه در اینده اونم عادت کنه به پرت کردن،داد زدن اشکال نداره به نظرم ولی پرت کردن خیلی رفتار بچه گانه اییه؛درضمن بعد ها بچه هات با دیدن این حرکت اوناهم یاد میگیرن عصبی شدنی چیز پرت کنن

واقعا؟!!!بچس مگه!!خیلی بده که اونجور خانواده ی شوهرتم درگیر میشن و دخالت میکنن

می دونم.منم کاریش ندارم.تا‌خودش بعد‌چند روز برمی گرده.ولی مامانش امارش بهم میده با تلفن

خواااااااهش میکنم این رفتار زشتتو ترک کن..اگ ترک نکنی ممکنه در اینده اونم عادت کنه به پرت کردن،داد ز ...

باشه ولی پرت میکنم که داد نزنه آخه آبرومونو میبره 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهدهم باشه
نه مال من ن فوش میده ن چیزی پرت میکنه اما حرفاش تا ته ته ته قلبتو میسوزونه ی چی میگه کلا پودر بشه اد ...

خب شما نباید اون حرفایی ک وسط دعوا زده شده رو جدی بگیری؛تو دعوا حلوا ک خیرات نمیکنن؛اونم عصبیه و یه چی میگه جدی نگیر؛درضمن اینم بگم شوهر من چیزی ب سمت من پرت نمیکنه ها پرت میکنه اینور انور