2777
2789
عنوان

اتاق نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست
آره بخاطر سنم نگرانم چون سابقه تنبلی تخمدان هم دارم. ولی ازینکه بچه اولمو تو شرایط خوب دنیا نیارمم ن ...

عزیز جان نی نی روزیشو میاره به چشم خودم دیدم ک با وجودم لمس کردم .توکل بخدا اقدام کن وبه چیزهای دیگه فک نکن چون انقدری مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چیز محال نیست از همین امشب بهش فک کن و انرژیشو بفرست.حتما میشه.

نمیشه شوهرم هیچ سرمایه ای نداره و حقوقش فقط برای خرج و مخارج میره پس انداز نمیشه. پس اندازم بشه خونه ها قیمتا نجومی. ما هم پول رهن یه خونه ۸۰ متری دو خوابم نتونستیم جور کنیم. وام جور شد کسی ضامن نشد

نمیشه شوهرم هیچ سرمایه ای نداره و حقوقش فقط برای خرج و مخارج میره پس انداز نمیشه. پس اندازم بشه خونه ...

ددسته سخته ما خودمونم خونه نداریم خونه پدر همسزمه.اما خدا بخواد میشه عزیزم 

یه بنده خدایی و میشناختم خونش ۵۵ متر اینا بود اما کلی سیسمونی خرید چیده بود کنار پذیرایی ۱۵ متریش😐ف ...

نه الان که کروناس حالا حالاهاهم هس. بخاطر چشم مردم نمیگم. بخاطر دل خودم دوس دارم نی تیم اتاق داشته باشه دیزاینش کنم وسایلشو بچینم

ببین منم توشهر غریبم کسی نیست بچمو نگه داره برازایمانم رفتم شهرستان دوماه موندم الانم برگشتم خونه خودم منم اجاره نشینم سیسمونی هم مامانم میداد گفتم هرچی نیازه بده نه تخت نه کمد هیچییییی نگرفتم فقط لباس یه چندتا عروسک حتی اسباب بازی هم نگرفتم هم گرونیه هم الان بچم کوچیکه هیچی نمیخواد انشااللله خونه خریدم باب میل بچم وسیله میگیرم چقدر سخت میگیری

معتاد نی نی سایت شدم😨😨