2777
2789
عنوان

اتاق نی نی

155 بازدید | 25 پست

برای بچه اول آدم ذوق داره دوست داره وسایل و اسباب بازی و عروسک و ... کلا سیسمونی بچینه ولی وقتی خونه مون یه اتاق بیشتر نداره و امکانش نیس حداقل تا سال آینده دوخواب بگیریم چیکار باید کرد ؟ شما باشین اقدام میکنین ؟ یک سال و نیم از ازدواجم میگذره و سنم ۳۱

بله خونه منم یه اتاق بود اما بزرگ بود کمد خودمو آوردم تو راه رو تخت و کمد پسرم و تخت و اینه کنسول خودمو تو اتاق جا دادم.اگه خیلی برات مهمه ک سیسمونی بگیری میتونی وسایل خودتو جمع کنی یکی دوسال تا انشاالله خونه بزرگ تر بخری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام کن 

باور کن بچه به هیچکدوم اینا احتیاج نداره 

بچه به پدر و مادر آگاه احتیاج داره تا میتونی کتاب بخون و آگاهیتو درمورد تربیت فرزند بالا ببر 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه بنده خدایی و میشناختم خونش ۵۵ متر اینا بود اما کلی سیسمونی خرید چیده بود کنار پذیرایی ۱۵ متریش😐فک کن تخت و کمد بچه کنار یه عالمه مبلای گنده و یوقور😐😐انگار خدا واجب کرده چشم و هم چشمی کنی

اره من باشم اقدام میکنم حالا هروقت رفتم خونه جدید ی اتاق قشنگ براش میچینم

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

گلم من خودم سی یکم الان ۶ماهه باردارم منم بخاطر همین داستان خیلی دست دست کردم بعد ۷ماه طول کشید باردار شم هر ماه به خودم میگفتم اخه چراااا انقدر بی عقلی کردم زمان از دست دادم،به نظرم اقدام کن.زمان و نمیشه برگردوند 

بله خونه منم یه اتاق بود اما بزرگ بود کمد خودمو آوردم تو راه رو تخت و کمد پسرم و تخت و اینه کنسول خو ...

خرید خونه که محاله . ما اجاره نشینیم ۶۵ متری یک خواب. و بخاطر اینکه پولشو نداریم دوخواب رهن کنیم مجبوریم همینجا بمونیم

آخه خونمون پله داره طبقه ۲ هستیم. از مادرمم خیلی دورم میترسم هیچکی نیس مراقبم باشه

عزیزم بالاخره باید این ترس رو کنار بذاری 

من بچه اولم از بیست روزگیش تنها بودم تو یه شهر دیگه. 

عادت میکنی. 

نور خواهی مستعد نور شو....