2777
2789

بچه ها از دست شوهرم و خانوادش دیگه به ته خط رسیدم دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

شوهر من خیلی ساده است و مامانش گرگ بیابون همجوره میتغنش، انقدر ازش پول میچاپن که اینم کم میاره به منو بچم سخت میگیره واسه من خسیس بازی در میاره یه مثال میزنم تا دقیق تر متوجه بشید، اینا بعد عید با دست خالی اقدام کردن به عوض کردن خونشون مثلا خونه خودشونو ۵۱۰ فروختن یه خونه۱۲۰۰ معامله کردن بعد چون دستشون خالی بود ۵۰ از شوهرم غرض کردن حالا اینم میداد و ازم مخفی میکرد

ادامه شو پست بعد مینویسم تا خسته نشین طولانیه

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش برادر شوهرم(مجرده) ۱۰۰ تومان داشت ( مادرشوهرم بهش داده بود سرمایه کنه یه کاری شروع کنه) اونم اورد اون پولو آورد داد بهشون حالا اینا از این ور اون ور اومدن پولو جور کردن بقشم دادن اون خونه رو خریدن و شروع کردن تعمیرات دوباره از شوهر من ۸۰ تومن قرض مثلا گرفتن( ناگفته نمونه اون پولایی که این طوری ولخرجی میکرد پول ماشینمون بود که فروخته بود تا عوض کنه که کلا از دستمون رفت) یه مغازه هم داشتن اونم فروختن و با پولی که از شوهرم گرفتن خونه رو تعمیر کردن، حالا اینجای ماجرا جالبه که دو دانگ خونه رو زدن به اسم برادر شوهرم 

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃