2777
2789

جوابش امروز اومد دیگه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه پیام نیاد برنده نشدیم

برو سايتش نگاه كن كه برنده شدي يانه 

براي ما ذخيره در اومد كه سه روز بعد از اعلام نتيجه اوليه اومد و بهمون پيام اومد

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
برو سايتش نگاه كن كه برنده شدي يانه  براي ما ذخيره در اومد كه سه روز بعد از اعلام نتيجه اوليه ...

دعا کنید مام دربیایم واقعا چن ساله ماشین میخا بخریم نمیشه الان با بچه کوچیک احتیاج داریم 

کد نمیخواد، ورود کاربری بزن برو قسمت استعلام قرعه کشی اونجا نوشته برنده شدی یانه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
دعا کنید مام دربیایم واقعا چن ساله ماشین میخا بخریم نمیشه الان با بچه کوچیک احتیاج داریم 

انشالله در مياد منم همراه خودم براي چند نفر ديگه هم ثبت نام كردم اونا هم خيلي نياز داشتن ولي دستتسي نداشتن ثبت نام كنن به اونا در اومد ولي خودم نه 

البته خداروشكر كه به اونا دراومد اونا بيشتر از من نياز دارن 

ببخشید منظورتونو نمیگیرم از وارد پنل کاربیم بشم چطوریه 

خودت ثبت نام كردي؟

نام كاربري رمزتو وارد كن وارد ستيت ميشي اونجا استعلام قرعه كشي بزن نتيجه مياد