2777
2789
عنوان

دردودل یکم حرف بزنیم؟

90 بازدید | 11 پست

دوستان خوبید من یه دختر نوزده سالم که بعدازشکستم توی کنکور تصمیم گرفتم به تلاش دوباره اما اوضاع اصلا خوب نیست ازیه طرف خواهر کوچیکرترم فهمیدم بایه پسردوست شده واعصابمدریختع بهم ازیه طرفم برادرکوچیکم چن وقته ترسیده ولکنت زبون گرفته ومادرم خیلی غصشومیخوره من خیلی دختربدی برای پدرومادرم بودم وخیلی اذیتشون کردم اما امسال میخام همه چیوجبران کنم اما نمیتونم تمرکز کنم چیکارکنم برای خواهرم چه عکس العملی نشون بدم برای برادرم هم راه چاره ای هست خیلی فکرشومیکنم فقط سه سالشه

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

ببرین داداشتو گفنار درمانی جان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردیجات ندین بهش گفتار درمانی هم خوبه  برات خواهرت غقط بگو این راه به جای خوبی نمیرسه همین

اهان باشهرمرسی

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

برادرت باید علت لکنتشو پیدا کنید

قبل از لکنت کامل صحبت میکرد؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
برادرت باید علت لکنتشو پیدا کنید قبل از لکنت کامل صحبت میکرد؟

بله کامل صحبت میکرد خیلی روون اما چند روز پیش خواهرم به قصدشوخی ترسوندتش اما من بغلش کردمو اروم شد ازاون موقع بالکنت حرف میزنه

عزیز دلم . من راجب خواهرت بگم . بنظرم در هر صورت لازمه با کسی راجبش صحبت کنی ولی جوری نگو‌ که انگار لو داده باشیش . اگه میتونی با کسی صحبت کن که برخوردش منطقیه نه عاطفی یعنی به خواهرت پرخاش نمیکنه . اینجور چیزا خیلی مهمه . اگه روابط خودت خوبه باهاش خودتم میتونی پیش قدم شی

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 
بله کامل صحبت میکرد خیلی روون اما چند روز پیش خواهرم به قصدشوخی ترسوندتش اما من بغلش کردمو اروم شد ا ...

😟🖤

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 
بله کامل صحبت میکرد خیلی روون اما چند روز پیش خواهرم به قصدشوخی ترسوندتش اما من بغلش کردمو اروم شد ا ...

صبوری کنید

اکر میتونید گفتار درمانی

براش توضیح بدید که خواهرت قصد شوخی داشته و خواهرتم با برادرت مهربون رفتار کنه و کادو براش بخره 

انشالله خوب میشه

اصلا لکنتو به روش نیارید 

در مورد لکنتش جلوی خودش صحبت نکنید چون گاهی ممکنه متوجه بشه با اینکار مرکز توجه و ادامه بده

وقتی با لکنت کلمه ای و تکرار میکنه صبر کنید تا کاملش کنه و شما درست اون کلمه رو بگید

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیز دلم . من راجب خواهرت بگم . بنظرم در هر صورت لازمه با کسی راجبش صحبت کنی ولی جوری نگو‌ که انگار ...

بخدا خیلی سادست وسرش زود کلاه میره خودم هرچقدرنصیحتش میکنم باز به کله اش نمیره من تو اتاقم درس میخونم بعدمیبینم باتلفن خونه زنگ میزنه دلم نمیخاد مامانمینا درجریان باشت و تواین شرایط درگیر خواهرم هم بشن

صبوری کنید اکر میتونید گفتار درمانی براش توضیح بدید که خواهرت قصد شوخی داشته و خواهرتم با برادرت م ...

ممنونم ازراهنماییتون حتما 

بخدا خیلی سادست وسرش زود کلاه میره خودم هرچقدرنصیحتش میکنم باز به کله اش نمیره من تو اتاقم درس میخون ...

آره متوجهم برای پدر مادرم سخته .