2777
2789
عنوان

علاقه به شوهر

821 بازدید | 39 پست

خانمها من چکار کنم ازشوهرم خوشم بیاد ،بعد هشت سال ازدواج هنوزم دوسش ندارم.همیشه بدی هاشو میبینم و دلم نمی‌خواهد زیاد خونه باشه،خوشم میاد دیر بیاد خونه.و خودمو بچم تنهایی باهم بریم بیرون و گشت و گزار.بخدا در کل آدم بدی نیست.ولی من در کل دوس ندارم باهام باشه.  

قبلا عاشق شدی ؟

میشه برای رسیدنم به عشقم دعا کنی؟؟🖤کاش روزی برسد به خانه بیایم  خسته و کوفته...کفش های تو پشت در باشد...عه پویا؟چ زود برگشتی...درحال ریختن دو فنجان چایی از روز و اتفاقاتش برایم بگویی به این امید زنده ام.. (کاربری برای دو نفر)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕دوسش نداشتی چرا ازدواج کردی ، اصن چرا گذاشتی ازش بچه دار شی

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰

عزیزم قدر نعمت بدون بخدا تو همین نی نی سایت خانمها مشکلاتشونا میگن و از بدیهای شوهرشون دلم کباب میشه قدره زندگیتا لدون و خداروشکر کن گاهیم خودت باید تلاش کنی واسه درست شدنه یه رابطه 

❤❤❤❤