2777
2789
عنوان

پشت کنکوریهای ۱۴۰۰

791 بازدید | 20 پست

بچه ها شما برای کنکور ۱۴۰۰ همه منابعتونو جدید میگیرین و کتاب کارای  سال قبل و استفاده نمیکنین؟ چون اخه من از سالای قبل کتاب کارامو دارم و اگه بخوام همه رو جدید بخرم خیلی هزینش زیاد میشه😔😔😔

ن من مال پارسالم هست

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من امسال اولین کنکورم بود

برا 1400 تغییرات خیلی بزرگی نکردن همونا رو میخونم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐

برای چی می خوای جدید بخری همون قبلی ها رو بخون و تغییر ها رو از نت ببین

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
منم اخه واقعا سخته بخوای همرو بخری خیلیم گرونن😔

آره بابا  کتابی که من خریدم 80 تومن الان شده 180 تومن 😐

همون تغییرات کتابو ببین با همون کتاب تستا رو بزن 

آزمون هم اگه تونستی شرکت کن اگه نه که کانالایی که آزمون ها رو میزارن هست اونا رو حتما بزن به کنکور 99 نزدیک تره

منم امسال کنکور دادم ولی موندم واسه سال دیگه

موفق باشی

من تجربیم تغییرات زیاد نیست میشه با pdf کتاب درسی نکات رو یادداشت کرد تو کتاب خودت

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
اخه چون مشاور گفته بود کتابای قابلتو بریز دور و جدید بخر

مشاور اشتباه گفته یعنی چی آخه مگه از پارسال تا حالا چه تغییری کرده نهایت چند تا مطلب کوچیک همین 

به حرف همه گوش نده مشاور خوب پیدا کن مشاور خوب صرفا مشهور نیست 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مشاور اشتباه گفته یعنی چی آخه مگه از پارسال تا حالا چه تغییری کرده نهایت چند تا مطلب کوچیک همین  ...

اخه مثلا من زیست سال دهمم مال ۹۷ چون چن سال پیش خریدمش