2777
2789

اهنگاش فیلماش انیمه هاش عشقنننن😍😍

فیلم سریال موزیک یا انیمه موردعلاقتون چیه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بدم میاد 

کهیر میزنم میبینمشون

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
از کل کره فقط لی مین هو 😍

اوووووق

امضامو بخون بیچاره   چقد ینی  میتونی  بدبخت باشی دلم به حالت میسوزه 35 سالته مثل بچه 5 ساله میمونی  چقد حقیر میتونی باشی  بخاطر یه کاربری ماه  هاست خودتو به همراه دوستات  داری به این در اون در میزنی تا ابروی چن نفرو ببری     یه کاربری که هویتشم معلوم نیست اونم تو یه سایت  زنونه  ینی اینقد عضویتت اینجا   برات مهم بود که حاضری شکایت کنی  چه اتیشی بسوزونم  خاک تو سرت کنم شک دارم شاید 15 سالته  من  بخاطر یه سو تفاهم اون کارو کردم بعد که دیدم اشتباه شده ازت حلالیت خاستم حتی خاستم بازت کنن ولی تو بچه ننه ادم نیستی  برو شکایت کن  بگو پلیس فتااااااا  ابروی منو  تو ننیی سایت بردن من تو سایت بارداری با 35 سال سن عضو بودم کاربریمو ترکوندن شکایت دارم  اونجا خیلی جنتلمن بودم.تاپیک میزدم لایک زیادمیخورم  منو به عنوان یه جنتلمن تگ میکردن  بعدش کمکم داشتم رسم رسوم بارداریو یاد میگرفتم خلاصه دلم تنگ شده برای تاپیکام بهت نمیخندن؟ 

منم دوس دارم خو بیا باهم بریم😁😂😂

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

اوه توعم😂 اتفاقا منم🤣🤣🤣

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

فیلمهای سینماییش واقعا خوبن👌

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

عشق اول من بود😂😂بعدش کیم ووبیننننن واییی😍😍😍

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏