2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید با گریه دارم می نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم فقط مطمئنی طرف نمیفهمه دیگه... باید اخره شب اینکارو‌بکنم چون مدام گوشیمو چک میکنه میترسم ...

بستگی داره آشناییش با گوشی و اینا چقدر باشه اگه شوهرت آشنایی نه چندان زیادی با این برنامه ها نداره پس جواب میده

‌𝑵𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒓𝒊𝒃𝒆‌ 𝒉𝒐𝒘 𝒄𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖!•🔐•‌ هیچ کلمهِ ای نمیتونه توضیح بده‌ چقدر عاشقتم دیوانه وار.!•💛•
آره واقعا ندونستن بعضی چیزا به نفعمونه ولی وقتی میدونیم خیانت کرده گول زدن خودمون چه فایده ای داره

وقتی میدونیم اینکارو میکنه خوب کمتر بهش توجه میکنیم انگارد تا دوست داریم تویه خونه زندگی می‌کنیم تو کاراشو میرسی غذا درس میکنی اونم خرجتو میده  همین

زندگی همچنان زیباست
بستگی داره آشناییش با گوشی و اینا چقدر باشه اگه شوهرت آشنایی نه چندان زیادی با این برنامه ها نداره پ ...

وای خیلی اشنایی داره...خدایا چرا به هر دری میزنم باز نمیشه...من نمیتونم تو این سردرگمی بمونم همش تپش قلب میگیرم‌غذا نمیتونم بخورم دعاکنبد اگه‌چیزی هست با نیست زودتر برام روشن بشه

دخترم همه ی زندگیمه 
وقتی میدونیم اینکارو میکنه خوب کمتر بهش توجه میکنیم انگارد تا دوست داریم تویه خونه زندگی می‌کنیم تو ...

کاش زندگی به سادگی همین چیزا بود اما احساس و رابطه دو طرفه خیلی مهمه ما خانوما فقط پول نمیخوایم که

‌𝑵𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒓𝒊𝒃𝒆‌ 𝒉𝒐𝒘 𝒄𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖!•🔐•‌ هیچ کلمهِ ای نمیتونه توضیح بده‌ چقدر عاشقتم دیوانه وار.!•💛•
کاش زندگی به سادگی همین چیزا بود اما احساس و رابطه دو طرفه خیلی مهمه ما خانوما فقط پول نمیخوایم که

دوتا دوست احساس زیادی که به هم ندارن کاری هم به هم ندارن  بهترازینه که بریم خونه بابامون کلی هم نگاه بد پشت سرمون باشه

زندگی همچنان زیباست
وقتی میدونیم اینکارو میکنه خوب کمتر بهش توجه میکنیم انگارد تا دوست داریم تویه خونه زندگی می‌کنیم تو ...

کاش منم میتونستم مثل تو فکر کنم ولی نمیشه باید بفهمم هرچی دارم سعی میکنم صورتمو با سیلی سرخ نگه دارم ولی نمیشه😭

دخترم همه ی زندگیمه 
وای خیلی اشنایی داره...خدایا چرا به هر دری میزنم باز نمیشه...من نمیتونم تو این سردرگمی بمونم همش تپش ...

عزیزم آروم باش به فرض که خیانت کرده باشه چرا حال خودتو خراب میکنی

دوتا دوست احساس زیادی که به هم ندارن کاری هم به هم ندارن  بهترازینه که بریم خونه بابامون کلی هم ...

آره والا اینم حرفیه هعی

عزیزم آروم باش به فرض که خیانت کرده باشه چرا حال خودتو خراب میکنی

اره دفعه دومشه...حالم ازش بهم میخوره..دفعه اول بهش گفتم چرا فکر کردی مریم خنگ تشریف داره که نمیفهمه چ غلطی داری میکنی...بخدا زورت میاد این همه سختی بکشی بعد اقا بیاد اینجوری جواب خوبیهاتو بده.

دخترم همه ی زندگیمه 
اره دفعه دومشه...حالم ازش بهم میخوره..دفعه اول بهش گفتم چرا فکر کردی مریم خنگ تشریف داره که نمیفهمه ...

عزیزم از این به بعد بخور بپوش به خودت برس دلت براش نسوزه هواش رو نداشته باش و پس انداز مخفی هم داشته باش اینجوری دلت نمی‌سوزه حداقل