2777
2789
عنوان

زمان پخش سریال چکاوک

610 بازدید | 11 پست

سلام

کسی میدونه سریال چکاوک کی از شبکه جم پخش میشه؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

عاشق سریال چکاوکم

من سری اول ک‌ پخش شد دیدمش

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق سریال چکاوکم من سری اول ک‌ پخش شد دیدمش

بابای اون دختر کوچولو غنچه ک چکاوک معلمش شده چی میشه؟ عاشق فریده میشه؟

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
من اونروز ساعت ۱ بازپخشش رو دیدم

میدونید کدوم شبکه میده؟

منم اتفاقی یه قسمت دیدم اما نمیدونم ساعت چند بود و چه شبکه ای

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
عاشق سریال چکاوکم من سری اول ک‌ پخش شد دیدمش

من یه قسمت دیدم

ساعت ۲ بعدظهر شبکه rubix تکرارشم هر چهار ساعت

ینی چهار ساعت بکبار تکرار میده؟

من خیلی ساله جم نمیبینم

اصلا از مدل پخش سریالاش خبر ندارم

چقدرم تنوع داره جم ها

گیج شدم اصلا

ینی چهار ساعت بکبار تکرار میده؟ من خیلی ساله جم نمیبینم اصلا از مدل پخش سریالاش خبر ندارم چقدرم ت ...

اره هرچهار ساعت تکرار میشه پخش اصلیه چکاوکم ساعت دوعه اگه وقت نکردی انقد تکرار داره ک راحت میتونی ببینی

نسبت ب چندسال پیش خیلی بهتر شده 

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
اره هرچهار ساعت تکرار میشه پخش اصلیه چکاوکم ساعت دوعه اگه وقت نکردی انقد تکرار داره ک راحت میتونی بب ...

چه خووووب

من اخرین بار که سریال ترکی دیدم اون موقع بود که چنار و یاشیم  میداد

خیلی سااال گذشته خخخخخ

بابای اون دختر کوچولو غنچه ک چکاوک معلمش شده چی میشه؟ عاشق فریده میشه؟

اره عاشقش میشه ولی آخرش با خواهر کامران ازدواج میکنه انگار اینطوری ک یادمه

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖