2777
2789
عنوان

خانمهای گرم مزاج بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 40030 بازدید | 49 پست
اخه دختر دارم میخوام واسه بارداری اقدام کنم دوس دارم بچه بعدیم پسر باشه گفتن گرمی بخور یک ماهه مرتب ...

فلفل

دارچین

شیره

عسل

اینهارم بخور

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرینی خیلی دوس دارم از ترشی بدم میاد گرم مزاجم؟

یادم نیس واقعا 

ببین سرچ کن گوگل مزاج شناسی همه نشونهای هرمزاجی میاد سردوخشک گرم وخشک و...

کاربری دست چند نفره دوستان 😐😑
همش چیز میخوان🙄🙄🙄

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            
همیشه اینطور نیس  مزاج دموی گرم و تر وقتی زیاد بشه تنبل و پرخواب میشن

من هرچی دموی دیدم فعال باهوش زبرو زذنگ بودن. قدرت جسمانی بالایی هم داشتن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
من دائم گرممه حتی تو زمستون شوفاژم خاموشه کف دستم داغه چیزای گرم میخورم جوش میزنه روی صورتم و کمرم ...

خوش به حالت 

من بخدا الان بخاری باهام نیم متر فاصله داره ولی دست و پام یخه

طبعم انقد سرده که خداشاهده خیار یا عدس بخورم پادرد میگیرم

زود زود هم سرما میخورم

شب هم که نگم برات سه تا پتو میندازم روم الانا 

بازم یخم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
اخه دختر دارم میخوام واسه بارداری اقدام کنم دوس دارم بچه بعدیم پسر باشه گفتن گرمی بخور یک ماهه مرتب ...

تعیین جنسیت اززن نیست مرده شوهرش باید گرمیجات بخوره نه خودش

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤

هیچ ربطی نداره من ذاتا عاشق شیرینجاتم همیشه خرما جای قند میخورم عسل ارده ..ولی بچه ام دختر شد یه خانمی بود برا بچه آخرش بقدری شیرین و خرما خورد که بدنش و دهنش زخم شد بازم دختر شد بچه چهارمش .. عوضش تمام نوهاش پسرشدن هر دخترش دوتا پسر اوردن 😄

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
راهنمایی ام کنید بلد نیستم ممنون از همه ی دوستان

ببین اولا ک تعیین جنسیت درصدر بالاییش ب مرده.بالای هشتاد درصد.پس تغذیه همسرت مهمتره.اما حالا کارایی ک متداوله میتونی انجام بدی.لبنیات رو بزارین کنار.شکمتو با روغن سیاه دونه چرب کن.گرمی بخور...و اقدامتو از چهارده روز مونده ب پریودت شروع کن ی شب درمیون.موقع رابطه اسیدی ک باشه احتمال پسر بالا میره.مثلا میگن قبلش با اب و جوش شیرین شستوشو بده خودشو زن.یا ارضا بشه زن تو رابطه.کلا هرچی تعداد اسپرم بره بالا احتمال پسردار شدن بیشتره.ی دعایی هم هست تو مفاتیح برای پسردار شدن.ولی در کل من ب هیچکدوم خیییلییی اعتقاد ندارم.اما ب هرحال کارایی ک میدونم رو گفتم

ولله میگن زن هم باید بخوره

خب اره ولی شوهرش بیشتر باید از گرمیجات بخوره جنسیت به مرد بستگی داره کروموزوم زن xx ولی مردxy

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤