بله دورهمی هم خیلی مهمه که نرن واقعا اماوقتی مغازه ها بازه مردم خرید هم نداشته باشن الکی میرن دور د ...
خب دیگه یا باید از گرسنگی مرد یا کرونا دخلمونو میاره، بعدم مطمئن باش اونی که ناقل بوده ماسک نداشته وگرنه اون بنده خدا مریض نمیشد، وقتی همه راه های نفوذ رو ببندی امکان نداره ویروس وارد بدن بتونه بشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب میخوان رعایت کنن دیگه. شرایط برای همه سخته. ولی خدای نکرده همون معازه دار هم تو این شرایط بره دم ...
عزیزم همه مغازه ها جلوی خودشون از این پلاستیک های محکم زدن
ماسک میزنن. رعایت میکنن
دیگ مشتری ها هم باید رعایت کنن. دو طرفه باید باشه
به مغازه دار ها خرجیشون رو بدن ،هیییشکی نمیره سرکار. رااااحت لم میدن توی خونه پای بخاری
اینجوری ک نمیشه اخهههه
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بچه ها ما اصلا هیچ جا نمیریم فقط بریم خرید برای خونه هفته ای یا دوهفته ای یکبار. الان دوساعت پیش رفتم حمام. اومدم بیرون گلو درد شدید گرفتم و همش سرفه میکنم. یعنی کرونا گرفتم؟ 😢چکار کنم؟