2777
2789
بله دورهمی هم خیلی مهمه که نرن واقعا اماوقتی مغازه ها بازه مردم خرید هم نداشته باشن الکی میرن دور د ...

خب دیگه یا باید از گرسنگی مرد یا کرونا دخلمونو میاره، بعدم مطمئن باش اونی که ناقل بوده ماسک نداشته وگرنه اون بنده خدا مریض نمیشد، وقتی همه راه های نفوذ رو ببندی امکان نداره ویروس وارد بدن بتونه بشه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ما خودمون بفکر خودمون نیستیم وقتی از دور همی و مهمونی هامون نمی‌گذریم چه توقعی از بقیه داریم مردم با ...

اره ی عده پولدار بلند شدن رفتن شمال و..

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میخوان رعایت کنن دیگه. شرایط برای همه سخته. ولی خدای نکرده همون معازه دار هم تو این شرایط بره دم ...

عزیزم همه مغازه ها جلوی خودشون از این پلاستیک های محکم زدن

ماسک میزنن. رعایت میکنن

دیگ مشتری ها هم باید رعایت کنن. دو طرفه باید باشه

به مغازه دار ها خرجیشون رو بدن ،هیییشکی نمیره سرکار. رااااحت لم میدن توی خونه پای بخاری

اینجوری ک نمیشه اخهههه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها ما اصلا هیچ جا نمیریم فقط بریم خرید برای خونه هفته ای یا دوهفته ای یکبار. الان دوساعت پیش رفتم حمام. اومدم بیرون گلو درد شدید گرفتم و همش سرفه میکنم. یعنی کرونا گرفتم؟ 😢چکار کنم؟ 

پیش خونه ما مغازه ماهی ده تومن هست اجاره

اینقدر دلم میسوزه برای جوونهای مغازه دار ک نگو

از بیکاری مغازه میزنن کلی چک میدن وسیله میخرن بعد اینجور تعطیل بشن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
کاش میتونستن جلوی مردمو بگیرن که مهمونی نرن، متاسفانه آمار بخاطر همین قضیه دورهمی ها بالاست، وگرنه ب ...

اره بتدا کاسبا بدبخت شدن نمیتونن از دورهمی هاشون بگذرن همسایه طبقه پایین ما هر شب ساعت 2 از مهمونی میان اونوقت باید شوهر من مغازش ببنده

عزیزم با تعطیلی هیچی درست نمیشه 

من همسرم ک اداره برق هست کارش

ولی کاسب ها کارگرها باید چیکار کنن اخه؟

الان کسی بره خرید ماسک میزنه 

پس انتقال با باز شدن مغازه صورت نمیگیره 

اصلا ب اینطور چیزا نیست

همه اولو اخر میگیرن 

اره بتدا کاسبا بدبخت شدن نمیتونن از دورهمی هاشون بگذرن همسایه طبقه پایین ما هر شب ساعت 2 از مهمونی م ...

همسایه پایینی ما هم هر شب مهمونی 

یعنی شبی نیست ماشین جلو در نباشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بدرد خودشون میخوره به این شکل ،اخرش اون که خرج داره وپسندازی برا معیشتش نداره می‌ره سرکار وکرونا رو ...

باید مزایا بدن حقوق بدن بگن بشین تو خونه که مردم با خیالت راحت بشینن 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂