2789
عنوان

تنبلی تخمدان

133 بازدید | 17 پست

سلام شبتون بخیر من یکسال و یک ماه که ازدواج کردم به خاطر بی تجربگی و این که نمیدونستم قرص های اورژانسی زیاد مصرف کردم البته تا پنج ماه پیش اخه قرص ها رو از وقتی که عوارضشون فهمیدم دیگه نخوردم ودیگه مصرف نکردم الان سه ماه  یا چهار ماه که پریودیم منظم شده بود ولی این ماه دوباره  عقب افتاده   امروز رفتم دکتر زنان بهم گفت تخمدان تنبله گفت برو آزمایش بده به نظرتون تنبلی تخمدان باعث میشه من حامله نشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سونو و عکس رنگی بده حتما و آزمایش.تاپیک منم بخون برای درمان 

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من تنبلی شدید داشتم باردار شدم خداروشکر اصلا ب این چیزا فکر نکن خدا هست

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
تنبلی تخمدان معمولا باعث میشه آدم دیرتر از دیگران باردار بشه و به هر حال درمان‌هایی هم براش هست ب ...

خیلی ترسیدم پزشک گفت شاید باعث ناباروری بشه از ظهر تا حالا فقط بغض کردم یه جا نشستم

خیلی ترسیدم پزشک گفت شاید باعث ناباروری بشه از ظهر تا حالا فقط بغض کردم یه جا نشستم

الان درصد خیلیییی بالایی از مشکلات بارداری حل میشه. 

دنبال درمان باش ولی شدن و نشدن رو اصلا بهش فکر نکن چون با مشکل یا بدون مشکل، برای زمان بارداری هیچ قطعیتی در کار نیست، آرامش و خونسردی و بی خیالی پیشه بگیر چون زودتر به نتیجه میرسی 

تنبلی از نوع شدیده؟ به خاطر قرص های اورژانسی؟

نه اورژانسی نخوردم تاحالا

پریودم عقب جلو میشد آزمایش و سونو دادم گفتن تنبلی داری

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀