2777
2789

بیمارستان مردم برای سزارین خوبه؟ کسی رفته؟ تجربتون چی بود؟ تمیز بود؟ پرسنل خوب بودن؟ 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای یه شب بمونی بیای دیگه

میتونم اگر خوب نیست جای دیگرو انتخاب کنم، 5ملیون میخان بگیرن 

من میخواستم برم دکترم نزاشت گفت یه بیمارستان در هم برهمه

ای بابا، چرا یکی میگ بده یکی میگ خوبه، گیج شدم ب خدا، شما کجا رفتی؟ 

من 

خوب بود فقط همه چی با خودت ببر دستمال توالت کاغذی 

من چون پنجشنبه شب زایمان کردم و جمعه مرخص شدم پرستاراش هی عوض میشدن و یکم ضعیف بود ولی راضی بودم

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
من خودم نرفتم ولی واسه زایمانم که پارسال بود پرسیدم هرکس رفته بود بدون استثنا از تمام مواردی که گفتی ...

ا؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ای بابا، چرا یکی میگ بده یکی میگ خوبه، گیج شدم ب خدا، شما کجا رفتی؟ 

من دو ماه و نیم پیش تو بیمارستان قمر بنی هاشم سزارین شدم عالی بود واقعا اینقدر بهم رسیدن که چی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من  خوب بود فقط همه چی با خودت ببر دستمال توالت کاغذی  من چون پنجشنبه شب زایمان کردم و ج ...

کی زایمان کردی شما عزیزم

میخوای یه شب بمونی بیای دیگه

همون یه شب مگه گذاشتن بخوابیم 

همراه هم اتاقی من می خواست آروغ بچرو هم بگیره برق و روشن میکرد 

وااااااااااااای کل شب همه خاب بودن لامپ ما روشن 

اصلا نخوابیدم

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست