2777
2789

ی کم سردرد وسوزش بینی داشتم دیگه شوهرمم ناهار نیومد غذای پسرمودادم وافتادم ی گوشه...هنوزم نمیتونم پاشم...کارامم مونده شامم ندارم😐

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

همون گوشه بمون و از نی نی سایت لذت ببر😂😂

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پریود شدم دارم از درد میمیرم.یه دونه قرص بروفن خوردم هنوز اثر نکرده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
با کرونا درگیری؟

نه بابا کرونا ندارم اگه ازاین به بعدم نداشته باشم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

همون گوشه بمون و از نی نی سایت لذت ببر😂😂

تاپیک با حال نیست😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
طفلک بچت چکار میکرد اونوخت

عاشق کارتون وماشین بازیش

منم هرروز اینجورم بزور پاشدم شام شبو گذاشتم. نمیدونم اینروزا چمه

من دوروز دیگه بایدپریود بشم نمیدونم از پریوده یا بارداری آخه اقدامم

من پریود شدم دارم از درد میمیرم.یه دونه قرص بروفن خوردم هنوز اثر نکرده

مفنامیک اسید میحوردی بهتر بودش..یا تخم شویت..

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺
😆طفلی.....حالا اون گوشه جات امنه یا میاد خودشو پرت میکنه رویت

نه امنه هرازگاهی ک چرت میزنم یه چیزی میپرسه باصدای بلند اصرارم داره جوابشو بدم اون منو میپرونه

مفنامیک اسید میحوردی بهتر بودش..یا تخم شویت..

هیچکدوم رو ندارم جلو بخاری م زیر پتو

دلم کاچی میخواد

کسی نیست واسم درست کنه