2777
2789
عنوان

شیردهی

86 بازدید | 12 پست

خانوما  من بعضی وقتا حس میکنم  بچم سیر نمیشه

و شیرم خیلی کم میشه  مثلا دیشب اینقدر  سینم شل شده بود و به زور یخورده شیر میومد بچم هم  یخورده که خورد  دیگه نمیخورد 

الان  شما ها چه خوراکی هایی رو میدونی که باعث میشه شیر زیاد بشه 

خودم  چیزایی که امتحان کردم  ماکارونی بوده و  لوبیا سبز که خیلی تاثیر داشته  برنج و سیب زمینی کمتر 

همین الان  از همه اونایی که جواب میدن ممنونم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

شیر افزا

آبگوشت

سوپ

لبنیات

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شیرخشک نمیدی ..راحت هم میشی 

تا وقتی خودم شیر دارم  میخوام شیر خودم رو بدم الان هم در کنار شیر خودم  گاهی یخورده  شیر خشک میدم  ولی چون شیر مادر بهتره برای بچه  میخوام شیر خودم رو بدم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
شیر افزا آبگوشت سوپ لبنیات

شیر افزا چه طوری باید استفاده کرد  

بعد  اگه ی مدت استفاده کنی بعد قطعش کنی  چطوری میشه

تا وقتی خودم شیر دارم  میخوام شیر خودم رو بدم الان هم در کنار شیر خودم  گاهی یخورده ...

وای خدا ..من یاد دوران شیردهی خودم می افتم که شیرم کم بود و پسرم سیر نمیشد همش به دهنش بود سینه ام و انگار شیره ی وجودمو میخورد ..یبوست شدید داشتم ..وای برای من خیلی سخت بود ..به خاطر همین هم شیرخشک دادم ..هم خوبه ودش راحت شد و هم من

وای خدا ..من یاد دوران شیردهی خودم می افتم که شیرم کم بود و پسرم سیر نمیشد همش به دهنش بود سینه ام و ...

من وقتی واقعا کم‌میارم و میبینم سیر نمیشه شیر خشک میدم خیلی کم   ولی نمیدونم چرا دوس ندارم شیر خشک بدم  بهش

من وقتی واقعا کم‌میارم و میبینم سیر نمیشه شیر خشک میدم خیلی کم   ولی نمیدونم چرا دوس ندارم شیر ...

چون ما مادرها فکر میکنیم فقط شری خودمون رو بدیم مادری کردیم .. ولی نمی‌دونیم که شیر خشک خیلی هم خوبه وقتی که بچه شیر نمیشه چه میشه کرد ..من هر کار کردم شیرم اضافه نشد که نشد ..دق شدم ..به خاطر همین میگم ..شرخشکی که شد من حتی تونستم به کاراهام برسم ..چون در غیر اینصورت همش زیر سینه ام بود و من عصبی که خدایا چرا سیر نمیشه ...گناه داشت بچه ام چقدر 

..ساعت چهار صبح شوهرم رفت شیرخشک خرید و دادمش راحت شیش ساعت خوابید و منم راحت خوابیدم ...و وزن هم گرفت 

چون ما مادرها فکر میکنیم فقط شری خودمون رو بدیم مادری کردیم .. ولی نمی‌دونیم که شیر خشک خیلی هم خوبه ...

من شیر الحمد الله دارم در حدی که سینم سفت میشه و باید بدوشم  گاهی   ولی خب بچم  فکر میکنه وقتی بیداره باید شیر بخوره  مثلا دوساعت بیداره  یک ساعتش رو  حتی اگه  تقریبا سیر هم باشه شیر میخوره  بعد  سنه رو کامل خالی میکنه   بعضی وقتا هم چون نمیزاره بخوابم یا درست غذا بخورم شیرم کم میشه  منم وقتط میبینم واقعا سیر نمیشه  شیر خشک‌میدم بهش ولی تا میتونم شیر خودم رو میدم