2777
2789
عنوان

لانه‌گزینی؟

82 بازدید | 13 پست

سلام‌من‌امروز‌۱۴‌عادتیمه‌روز‌هفتم‌پاک شدم الان امروز لکه بینی

دارم قهوه‌ای تیره رقیقم هست به‌نظرتون لکه بینی لانه گزینیه

یانه؟البته یکم بیشتر ازلکه بینیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تخمک گذاریه که

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

سلام میگم خانما یه سوال داشتم زمانی که ترشحات تخمکگذاری باشه بهترین زمان برای اقدام پسردارشدن؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
یعنی‌چی؟

ینی الان وسط سیکلی و موقع تخمک گذاریه یسریا لک بینی دارنوقتیمیخواد تخمک ازاد شه باید اقدام کنی

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
ینی الان وسط سیکلی و موقع تخمک گذاریه یسریا لک بینی دارنوقتیمیخواد تخمک ازاد شه باید اقدام کنی

خوب‌الان‌که‌من‌لکه‌بینی‌دادم‌یه‌چیزی‌بیشتراز لکه بینی نمیشه

که اقدام کنم

خوب‌الان‌که‌من‌لکه‌بینی‌دادم‌یه‌چیزی‌بیشتراز لکه بینی نمیشه که اقدام کنم

ینی خونریزی داری؟

ازخونریزی‌کمتره‌ولی‌لکه‌بینی‌هم‌نیست‌ راستی من ماهه پیش قرص جلوگیری مصرف میکردم 

تواقدام این چیزا پیش میاد هروقت لک بینیت قطع شد اقدام کن