2777
2789

بابام که خیلی وقت پیشا قبل مردنش ما رو ول کرد رفت زن گرفت 

بعد اونم مدتی با مادرم بودم با اینکه من خیلی خرج خونه و همه چی دادم سه باره منو از خونه بیرون می کنه خوشش نمیاد بچه پیشش باشه میگه باباتون نخواستتون اشغالید فلان 

کلا اونجا هم ارامش نیست حتی غذا هم درست نمیکرد باید خودم مواد غذایی میخریدم درست می کردم

منم دیدم دیگه اوضاع خوب نیست هرروزم جنگ دعوا بود 

کلا خونه شلوغه و همیشه با داداشام درگیره جیغ داد میکنن ارامشی درکار نیست 

بماند که چقدرم از لحاظ مالی تیغم زد 

منم اومدم خونه گرفتم اینجام حالم خوش نیست حوصله اشپزی ندارم غذا اماده هم میگیرم مریض میشم خوشم از خودم نمیاد انگار روی دست زندگی موندم 

نه خانواده درست حسابی دارم نه جایی برای رفتن 

هعی حسرت این دارم یه روز خونه جدا و تنها زندگی کنم

برا خودت دوست پیدا کن برید بیرون و عشق حال

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شرایطشو داری باشگاه برو یا اگه به چیزی علاقه داری کلاس برو حال روحیت یکم بهتر میشه میتونی دوست هم پیدا کنی

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

عزیز دلم قربونت برم تو رو خدا بخاطر خدا اینقدر خودتو اذیت نکن،ببین چند سال دیگه هسچکدام ما زنده نیستیم زندگی و عمرما داره میگذره پس بذار راحت بگذره بالاخره سر روزش می‌میریم اینقدر خودخوری نکن،میدونم افسردگی داری درکت میکنم اما دشمن شاد نشو،به این فکر کن که چه آدمایی منتظرن زمین خوردنتو ببینن بذار پیشرفتتو ببینن تا بسوزن