2777
2789
عنوان

موندن خونه مادر شوهر

337 بازدید | 37 پست

سلام خانوما 

من الان شش ماهه ک عقد کردم خونه ما شهر دیگست و با خونه همسرم خیلی فاصله داره میخواستم بدونم وقتی میرم خونه مادر شوهر چقد بمونم؟

خونمون یزده و خونه اونا مشهد دوبارم رفتم ی بار دو هفته موندم ی بارم یک ماه موندم چون میخواستم جهازم همونجا بخرم الان دوماهه ک نرفتم شوهرم خیلی ناراحته خودمم دلتنگم

خانوادمم میگن نرو اونم بخواد بیاد خواهرام راحت نیستن برا همین مجبورم خودم برم موندم چکار کنم😔😔😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ماهه عقد کردم ۱بار رفتم خونشون  

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

برو ولی یک ماه زیاد .بنظرم یک هفته بیشتر نمون

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یزد کجا...

مشهد کجا...

اینهمه فاصله

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خونه از خودتون دارین برای شروع زندگی یا باید اجاره کنید 

اگه دارین که برو تو خونه خودت در حد یکم وسیله هم ببر 

اگه نه که با خانوادت موافقم زیاد نمون 

اگه چند روزم همسرت بیاد پیش شما، مشکلی نیست دیگه چاره چیه 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

خواهرات راحت نیستن که نیستن دو هفته ناراحت باشن یعنی که چه... یا الان بگو بیاد یا بلیط هواپیما، اتوبوس ،هرچی.... بگیر خودت برو دو هفته

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...