2821
2789
عنوان

دورهمی نیوش و یارانِ با وفاااا😂🤪🦋🌈💋❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 410 پست
🤣🤣🤣دهنت نگار مرسی فدات شم میبووسمتتتتتت از طرف من لامپم ببوس تو تاپیک😂😂😂

فقط منو ببوس سلیطع    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط سنگسااااار😒😂

بیا کمک🗡🗡🗡بدوووووو

@twinkelgirl میکشمت امشب

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

دلم خنک شد من برم ناهار بعدا میام 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
وای تو میدونستی ن نازنین کار خوبی کرد چرا اینکارو کردی نگار کاش بهم میگفتی بخدا الان اشکم در اومد& ...

معصومهه توروخدا ناراحت نکن خودتو باشع؟/

نفس ب هیچکی نگف جز منو نگین......ببخش عشقم..نفس حالش خوبع...عمل میشع میاد..باشع؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نخند زرمار    /

ببخش عزیزم من از اون اول پرسیدم میخوای عکس بدم از پیام ها ببینی؟؟؟😔

اخه خودت تاپیک زدی کع

ازش دیروز حالشو پرسیدم چون ازش خبر داشت فکر کردم میدونه

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
من قبل از این که از تو بپرسم از اون پرسیدم نمیدونستم نمیدونع به جان داداشم😔

باش نازنینم/

دلبرکع جدیدم ناراحت نشو/

نگار من میرم بعد میام.فعلا

باش گلم..فلن/

@zemestoon96         این چی میگع؟/ تمومش_کن_این_بازی_کثیفو#  

😎😎😎😎😎😎

هنوز دیشب شروع شده😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳تو روحت هستی  فقط رضا پهلوی شوهرت نیس

حدابیامرزتش 

اگ در قید حیات بود قطعا هستی تورش میکرد:/

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
😂😂😂😂😂قراره ی چی‌بکنم بیایی فحش بارونم کنی😁😁😁😁😁

چیییییییییییی؟چیکاااااار مدیونی فک کنی تا اون موقع دووم میاااارم...چیشدعععععععععععع؟/