اینام علائم منه نظرتون؟ یه هفته هست ک شروع شده 13 روزم از اقدامم میگذره 4روز دیگم موعد ...
منم دقیقا مث توئه علایمم..ایشالا باردار باشیم
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم انشالله گرفته باشه بي بي چك نزدي ؟معمولا يه هاله اي ميندازه يكي دو روز قبلش البته براي ...
چن روز پیش زدم منفی بود..البته خیلیم زود بود...یکی دو روزم صبر میکنم اگه پریود نشدم بی بی میزنم
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من لشدت درد تخمدان داشتم و لک بیبی چکمم ممفی میشذ خون دادم مثبت بود ی دو روز قبل موعدم
لک لانه گزینی نداشتی؟
منم دقیقا مث شمام ماه اول اقدامم دوروز دیگه موعدمه اما دلدرد و کمر درد و ترشح زیاد دارمبا اینکهپری ...
منم از دو هفته پیش درد پریودی داشتم همراه با دلپیچه.....ولی الان دردی ندارم....دو روز دیگم موعدمه