2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی بفرمایین 🙏

67 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خوبین در مورد ی موضوع مهمی میخام نظرتونو بپرسم 😆

چن روز پیش خواهرشوهرم بهم زنگ زد تماس تصویری یعنی عادتشه صب بیدار میشه میزنه شب میزنه  روزی دو بار تماس تصویری میگیره باهام و بنظر من تا این حد زنگ زدن ب کسی اونم تصویری کار درستی نیس اگه خواب باشم میگه الان وقت خوابه یا اگه کاری داشته باشم نصفه میمونه خلاصه جونم بگه براتون زنک زد منم مهمون داشتم پیام دادم مهمون دارم بعدا حرف میزنیم دیروز شوهرم زنگ زد بهش میگه من ی هفته س منتظرم زنت ب من زنگ بزنه کلی گله و شکایت که من اصلا بهش زنگ نمیزنم فقط دخترم دس بردار نیس و هی میگه زنگ بزن با زندایی حرف بزنیم منو آدم حساب نمیکنین و کلی گله بعدا شوهرم بهش گفت ک بهش میگم زنگ بزنه گفت نه نمیخام اصلا زنگ بزنه بعش نگو من این حرفا رو بهت گفتم  حالا میخام بهش پیام بدم بگم از من ناراحتی ب خودم بگو ب شوهرم چ ربطی داره که من ب تو زنگ زدم یا نزدم  بنظرتون چیکار کنم آخه کلی حرف پشت سرم پیش شوهرم میزنه بعد هم میگه بهش نگو 😑

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

ماشالله شوهرتم که نگفته😐 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بگو فرصت میدی اصلا دلم برات تنگ بشه که زنگ بزنم ...

همین 

بعد اگه خودش حرفی زد بهت بگو و گرنه هیچی نگو 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم به روی خودم نمیارم، نباید فکر کنه هرچی به شوهرم میگن میاره میذاره کف دست من. 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

شوهری ک از زنش حرف پنهون کنه ک دیگ شوهر نیس باید ساعت ۹ بزاریش دم در 😐

احسنت😂😂😂😂

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
من باشم به روی خودم نمیارم، نباید فکر کنه هرچی به شوهرم میگن میاره میذاره کف دست من. 

اخه نگم فک نمیکنه ک شوهرم از من پنهون کرد اونم چقد حرف مفتی رو چرا دورویی میکنه ب خودم بگه پشت سرم حرف میزنه چرا 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

خودتم میگی دیگه، حرف مفت، ارزش اوقات تلخی رو نداره 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!