2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

227 بازدید | 27 پست

من و خونه مادر و پدر همسرم بودم  خوب بودیم امروز من الکی الکی گیر دادم بهش ولی دلم گرفته بود بود داشت ماشین تمیز میکرد رفتم مدارکشو ب بهش پرت کردم خورد ب صورتش قبلشم بحث کرده بودیم اومد هفت هشت تا سیلی زد ب صورتی حالا یکی لز دندونام لق شده و صورتم کبود شده چون قبلنم ی بار منو زده بود و قسم خورده بود دیگه نزنه منو میخوام طلاق بگیرم حالا باید کجا برم چیکار کنم 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکراتوکردی طلاق گرفتن که ب همی اسونیانیست عزیزم انقدبایددوندگی کنی تاطلاق بگیری 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍

مقصر خودت بودی گلم حتی اگه باهم دعوا کردین نباید مدارکشو پرت کنی کار زشتیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اول کلانتری شکاست بعدم پزشکی قانونی برو تا خوب نشده جاش بعدش اونجا خودشون روالو بهت میگن

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
اول پزشک قانونی ....بعدم دفاتر خدمات قضایی و ثبت دادخواست

اخه فقط دندونم یکیش لق شده و ب لبام پاره شده و یکمی کبودی پای چشمم افتاده ولی خیلی درد داره جای انگشاش بنظرتون ایتارو پزشک قانونی قبول میکنه 

😐😐😐خیلی خیلی اشتباه کرده ولی تنها دلیلت اینه؟؟؟ خودتم مقصر بودیا ولی اونم اشتباه کرد

اره خودمم مقصر بودم ولی ن تا این حدی ک بزنه داغونم کنه