بچه من پارسال شب یلدا موهام داشت میرسید به گودی کمرم... اما پر بود از موخورهههههههه تا گردنم فایده نداشت دکلره مردم بودم منم موهام فر هست ووز دار خلاصه تا گردن کوتاه کردم از عید تاحالا رشد کرده اومد تا سر شانه هام الان هرروز سرکه سیب وروغن زیتون مخلوط کردم اسپری میکنم بعد میرم حموم از حموم که میام با روغن زیتون تا به تارشون را ماساژ میدم به بافتن نمیرسه چون هنوز کوتاهه مرتب هم دستم را خیس میکنم مرطب میکنم که موهام خشک نشه دوباره موخوره بگیره الان که فعلا به دونه موخوره هم داخلش پیدا نکردم دیگه هم رنگ نمیکنم موهام را دیگه چیکار کنم به نظرتون چیکار کنم زودتر بلند بشه برای رشد مو چی خوبه الان تعریف نباشه دیشب شوهرم میگفت مایک مو یا ژل زدی به موهات گفتم نه چطور گفت هم خیلییی نرم شده هم براققق
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...