اسی میدونی باید سایت آپلود بزاری بعد لینک بدی؟ یا اینم ما باید بگیم😶
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا برو توی تاپیک ماریا قناد چند تا دستور کیک یاد بگیر 🤣
بلدم فقط اون یکی خراب شد ☹️😒
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
بچه ها من الان ۳۶ سالمه . ۱۰ ساله که ازدواج کردم .تو این ده سال خیلی خودمو محدود کردم به زندگی و شوه ...
تاپیکهای بانو آرتمیس رو بخون
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اصلا بلد نیستی . داداش منو ندیدی چه کیک و شیرینی که نمیپزه کوبیده هاش عالی میشن حلیم و سوپش عالی میش ...
بلدم😑
تازه اینو تو قابلمه درست کرده بودم فر دوستم برده بود
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
بنظر من خدا نزدیکترین راه رسیدن به هر آرزوی قلبی هست . هر راهی به جز اون راه یا دورت میکنه یا سختش میکنه یا کلا بهش نمیرسی . واسه هر مشکل یا خواسته ای ارتباطتو با خدا قوی کن . راه هاشم که بلدی هرکاری خدا دوست داره . مثل نماز روزه ذکر
عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
بچه ها من الان ۳۶ سالمه . ۱۰ ساله که ازدواج کردم .تو این ده سال خیلی خودمو محدود کردم به زندگی و شوه ...
انسان باگذشت همیشه قابل تقدیرن
نمیگم رزش قائل نشید برا خودت
ولی انسان های خود خواه همیشه همه چیز
حول محور اونا میچرخه
ارزش وبها ادم در ذاتش هست
نه در عوامل بیرونی
بسم الله الرحمن الرحیم. تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق