2777
2789
عنوان

اینایی که دروغ میگن بیان لطفا...

443 بازدید | 56 پست

خانوما و آقایون محترم خواهش میکنم برای پربازدید شدن یا هر دلیل دیگه ای که دارید از احساسات مردم سواستفاده نکنید. من چند ساله درگیر این سایت شدم با تمام ناراحتی ها دعوا ها. اشک ریختم و داغون شدم. مخصوصا در مورد بچه ها خواهشا چیزی دروغ ننویسید بچه ها خیلی گناه دارن خیلی نازن. کسایی مثل من تحمل این همه ظلم رو برای یه بچه ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارین نفرینشون میکنید؟خودمون نیستیم که پر بازدیدشون میکنیم؟یه پست میزارم یکیتون جواب نمیده😑منظورم با این اکانتم نیست اینقدر دیگه ادم سنگ رو یخ میسه هیچچچ نظریم نمیدین اگه دروغ توش نباشه اینام سواستفاده میکننو دروغ میگن برا پربازدید

مام از اون لاکچری هاشیم که ۹۹/۹/۹ امدیم نینی سایت یه کاربری جدید زدیم   

بازم‌گلبهار؟

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
چرا میشینی برای درد بقیه گریه میکنی 😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ینی ادم اعضای یکیدیگرن ، نه نه چی بود ؟  اووووم بنی ادم تو اعضای یکدیگرند😐😑 ؟؟؟  عه یادم نمیاد ولش کن اصن گور بابای بنی ادم 😂😂😂