2777
2789

هفته پیش ساک خالی دیده شده بود که ۱۱ میلیمتر بود ، به نظرتون در عرض ۵ روز تغییر محسوسی میکنه؟ آخه نمیخوام وقتی به ۲۰ یا ۲۵ م م برسه برم چون اونوقت بگن خالیه تحملشو ندارم.  باز اینجوری یه امید و انتظاری هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماه پیش ۹هفتم بود رفتم کامل همه چیز نشون داد حتی صدای قلب هم شنیدم عزیزم عجله نکن تا ۹ هفته صبر کن پول و وقتتم هدر نده تو که نمیتونی حقیقتو عوض کنی انشالا که نی نی داری امیدت به خدا باشه  

اگه بتونم جلو خودمو بگیرم چشم. 😬😣

من دیروز خودم دو تا بی بی چک حروم. کردم . روز ۲۶ سیکل بودم . زدم دو تا منفی بودن. نتونستم صبر کنم تا چند روز دیگه. با اینکه بچه هم . دارم . بهت حق میدم تحمل نداشته باشی😀😀

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
من یک ماه پیش ۹هفتم بود رفتم کامل همه چیز نشون داد حتی صدای قلب هم شنیدم عزیزم عجله نکن تا ۹ هفته صب ...

مرسی عزیزم ، انشالله یکی دوهفته دیگه میام میگم نتیجه ش چی بود که بقیه هم استفاده کنن. خیلیا میگن حاملگی پوچ خودش میفته؟  ولی من شنیدم تو بعضیا تا سه ماهگی مونده.

مرسی عزیزم ، انشالله یکی دوهفته دیگه میام میگم نتیجه ش چی بود که بقیه هم استفاده کنن. خیلیا میگن حام ...

من دو تا داشتم تو هفته هشتم بودم خودشون سقط شدن

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
من دیروز خودم دو تا بی بی چک حروم. کردم . روز ۲۶ سیکل بودم . زدم دو تا منفی بودن. نتونستم صبر کنم تا ...

فقط حواست به مارک بیبی چک باشه ، من اولش آزمایشم مثبت ضعیف بود و دو مدل بیبی چک داشتم یکیش مثبت میشد و کمرنگ دو خط میفتاد  ولی اونیکی داغون بود و حتی تا یه هفته بعدم هیچی نشون نمیداد. هزارتومن اختلاف قیمتشون بود. 

مرسی عزیزم ، انشالله یکی دوهفته دیگه میام میگم نتیجه ش چی بود که بقیه هم استفاده کنن. خیلیا میگن حام ...

نه به ساک بدون جنین 

میگن بارداری پوچ نه وقتی قلب هم تشکیل شده باشه تحمل کن وقتی صدای قلبشو میشنوی خیلی آرامبخشه😍😍

نه ساک خالی بودن. جنین دیده نشد. 

که اینطور ناراحت نباشید. منم اولش که دکتر گفت شاید پوچ باشه تا ۲ روز حالم بد بود و گریه میکردم ، خوبه حالا باعث شد ترمز بگیرم ، تو ۵ هفتگی داشتم به لالایی و رورویک فکر میکردم ، دیگه به کل رویا بافی رو  گذاشتمش کنار و الانم انگار عادت کردم، میگن بدن دو سه هفته بعد به نبودن جنین یا رشد نکردنش پاسخ میده و سقط میشه ، الان دیگه فقط از سقط میترسم .